Connect with us

Politika

Škoro: ‘Opet me Plenković spominje, kaže da je moja priča šuplja…’

Objavljeno

-

Bivši čelnik Domovinskog pokreta, a sada saborski zastupnik u klubu Hrvatskih suverenista Miroslav Škoro na Facebooku je komentirao nedavnu izjavu premijera Andreja Plenkovića, u kojoj je komentirajući nedavno uhićenje Gabrijele Žalac napade na HDZ nazvao “šupljom pričom koja se pokazala sa Škorom”.

“U svom današnjem obraćanju, gospodin Plenković je opet imao potrebu spomenuti mene: ‘Ta jedna nesuspregnuta mržnja koju oni siju prema HDZ-u, a ima ih više… Ili s krajnje desnice, koja je šuplja priča, a to se pokazalo sa Škorom’.

Moja priča je šuplja, reče dakle danas gospodin Plenković. Reče to čovjek koji vodi državu više od pet godina u jednoj neprincipijelnoj koaliciji koja ima samo jedan cilj: biti na vlasti. Čovjek koji je na čelu pravomoćno osuđene stranke, koji je promijenio više ministara nego hokejaška momčad igrača, a većina mu je suradnika ili uhićena ili pod istragom.

Čovjek koji je doveo Hrvatsku na rub bankrota, a zemljom mu upravlja nesposobni stožer. Čovjek koji dokazano loše kadrovira i dalje bahato misli da sve zna najbolje i spreman je upropastiti državu zbog sinekure koja ga čeka u Europi.

Ja sam barem, nakon tri izborna ciklusa, napisao pjesmu i mogu s pouzdanom sigurnošću reći da će Tomašević upropastiti Zagreb, a Plenković Hrvatsku. Za razliku od mnogih, i jednom i drugom sam unaprijed rekao da su nesposobni. Plenkoviću, prema rezultatima popisa fali ti 700.000 hrvatskih građana, pusti mene i prihvati se posla jer brojke ti ne idu u prilog”, napisao je Škoro.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari