Connect with us

Komentar

Škoro: Plenković brine samo o sebi. Jedva čekam  sučeljavanje s njim

Published

on

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro u video poruci objavljenoj na društvenim mrežama osvrnuo se na Adria Tour u Zadru i naveo kako jedva čeka sučeljavanje s Plenkovićem.

– Cjelokupna svjetska javnost s čuđenjem je gledala nestvarne prizore prepunog gledališta, totalnu anarhiju u koju su se savršeno uklopili predsjednik Vlade Andrej Plenković, bivša predsjednica, zadarski gradonačelnik, župan, vodstvo HDZ-a, sjedeći jedni do drugih bez ikakvog sigurnosnog razmaka. Ne samo da nisu testirani igrači koji su doputovali iz žarišta epidemije, nije se provodilo čak ni rutinsko mjerenje temperature igračima i članovima stručnih timova, osoblju, niti su se provodile osnovne mjere dezinfekcije. Ništa! – izjavio je Miroslav Škoro.

Kazao je kako je kriminalni slučaj zaobilaženja svih sigurnosnih protokola na ADRIA TOURU u Zadru, “regionskom” projektu koji je započeo u Beogradu, nije slučajan propust, kako se želi prikazati. Naveo je kako su neki od tenisača objavljivali svoje slike provodi iz beogradskih noćnih klubova i grlili se s mnogima.

– Neki su i znali da su zaraženi, a nakon toga su se ipak grlili s djecom u Zadru. I kako fotografije prikazuju, završili su u zagrljaju s premijerom i to u nježnom dodiru. Javno pozivam Plenkovića da objavi imena svojih suradnika, lobista te “regionske operacije” u Zadru i onih koji su od Stožera tražili da “iz ekonomskih razloga” odobri zaobilaženje mjera tog istog Stožera – pa će svima sve biti jasno – nastavio je Miroslav Škoro.

Smatra kako će posljedice debakla u Zadru biti katastrofalne za hrvatski turizam i jer među ostalim svjetski mediji prenose da sadašnji premijer odbija samoizolaciju i to zbog izborne kampanje.

– U svim takvim slučajevima uvijek je bila obavezna samoizolacija. Svaki čovjek koji brine o drugim ljudima, sam bi se izolirao. Ali, kako je iz svih ranijih slučajeva očigledno – Plenković brine samo o sebi. Jedva čekam  sučeljavanje s njim, jedva čekam razgovarati s njim o epidemiji – ali epidemiji korupcije kojom je zarazio Hrvatsku – kazao je i pozvao sve odgovorne da odmah podnesu ostavke zbog teškog ugrožavanja sigurnosti i zdravlja hrvatskih građana.

Poručio je da Domovinski pokret zahtijeva da članovi Nacionalnog stožera bez odlaganja podnesu ostavke i to te da se na čelo Stožera imenuju stručne osobe koje ne sudjeluju u stranačkoj kampanji.

– Moram konstatirati da je Plenković odavno u samoizolaciji od hrvatskog naroda i svih hrvatskih građana i da se njegovim drugim odlaskom u samoizolaciju, ovim zbog korone, baš ništa za njega ne mijenja! Pozivam sve birače da izađu na izbore i zaustave daljnje širenje epidemije korupcije koju šire Plenković i njegova interesna zajednica koja se lažno predstavlja kao HDZ! Njihov slogan nije “ZNA SE” – nego “ZA SE”! Pozivamo i Državno izborno povjerenstvo da javno odgovori odobrava li da Nacionalni stožer istovremeno bude i nacionalni promidžbeni stožer HDZ-a, koji vode nositelji izbornih lista HDZ-a – navodi se u poruci Miroslava Škore.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari