Connect with us

Politika

Škoro: Podmetanje požara neviđen pokušaj zastrašivanja

Objavljeno

on

Kandidat DP-a za zagrebačkog gradonačelnika Miroslav Škoro poručio je u petak kako bi podmetanje požara pod automobil građanke koja je prigovorila na previsoku razinu buke zbog žičare u Gračanima mogao predstavljati do sada neviđen pokušaj zastrašivanja i terora građana Zagreba.

Škoro je na facebooku ustvrdio kako okolnosti upućuju na moguću vezu toga kriminalnog čina s “političko poslovnim” grupacijama kojima bi mogli smetati zahtjevi za poboljšanjem projekta žičare.

Poručio je “svim interesnim skupinama u Zagrebu, onima koji zbog svojih interesa pokušavaju zastrašiti građane koji upozoravaju na manjkavosti javnih projekata ili postupaka javne nabave” kako će poduzeti sve zakonom dopuštene mjere da se takvo što u Zagrebu nikada više ne dogodi.

Pozvao je nadležne institucije i sve uključene u projekt “Žičara” da prihvate sve opravdane zahtjeve građana, utvrde nedostatke i otklone ih, a MUP da provede hitne istražne radnje kako bi utvrdio počinitelje i ispitao moguću vezu s izbornom kampanjom i s političko-interesnim skupinama u Gradu Zagrebu.

Zagreb mora biti grad za sve nas, ne samo za interesne skupine, poručio je Škoro:

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari