Connect with us

Komentar

Škoro: Prebolio sam COVID-19, ovo nije laka bolest, čuvajte se

Objavljeno

on

Predsjednik Domovinskog pokreta i potpredsjednik Sabora Miroslav Škoro na svom se Facebook profilu u srijedu videozapisom javio iz samoizolacije.

“Nakon višetjednog izbivanja iz javnog života zbog borbe s koronavirusom želim vas sve skupa pozdraviti i reći da sam zajedno s članovima obitelji pobijedio virus. To znači da ćemo se uskoro vidjeti u javnom prostoru. Želim i zahvaliti svima koji su mi se javljali i slali dobre želje. Nije ovo laka bolest, zato se pazite i čuvajte.

Jednostavno se svi zajedno borimo protiv nečega što je dovoljno neistraženo i što može biti pogubno za određene dobne skupine.

Što se tiče političkog života, vidjeli ste u ovih nekoliko tjedana da je Domovinski pokret u Saboru pokrenuo interpelaciju, a što je za posljedicu imalo otvorenu i konstruktivnu raspravu u kojoj se snagom argumenata govori o stvarima koje tište sve nas.

Želim čestitati svim ljudima koji su sudjelovali u toj raspravi, a posebice Domovinskom pokretu koji je pokazao u samo nekoliko mjeseci da uistinu jest treća politička snaga u Hrvatskoj.

Odgovori na našu interpelaciju u Saboru su identični i slijeva i zdesna. Vidi se da su svi oni zajedno umočeni u niz slučajeva te su pritom pokušali svugdje pronaći svoj osobni interes. Danas je 11.11. čuveno Martinje, ali to ćemo proslaviti drugom zgodom. Sad je najvažnije da svi pazite na zdravlje i zdravlje svojih najbližih.

No, kad već spominjemo Martinje, ne možemo, a da se ne sjetimo da su na današnji dan prošle godine neki organizirali fešte u nekim klubovima, donosili vreće novaca. Bilo je tamo poznatih lica, bilo je svega… Stoga ćemo vidjeti može li se i u tom smislu napraviti neka zgodna interpelacija. Neka vas dragi Bog čuva i vidimo se uskoro”, poručio je Miroslav Škoro na facebooku

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari