Connect with us

Religija i Vjera

Škoro predvodio molitvu na Gospinu ukazanju u Međugorju

Objavljeno

on

U Međugorju, bez obzira o kojem se mjesecu radilo, uvijek ima vjernika i hodočasnika iz čitavoga svijeta. Tako je bilo i ovog 2. veljače na blagdan Svijećnice kada su, prema Mojsijevu zakonu, Josip i Marija donijeli Isusa u hram u Jeruzalemu i obredno ga prikazali Bogu. Osim zbog blagdana, radost je u Međugorju vladala i zbog Gospine poruke Mirjani Dragičević Soldo koja svakog drugog dana u mjesecu ima ukazanje.

Već od 31. siječnja počele su dolaziti skupine hodočasnika koji su željeli čuti poruku čovječanstvu, osobito u ovom teškom i složenom vremenu kada je svijet pod teretom raznih nevolja i boli. Već u jutarnjim satima vjernici su bili oko plavog križa gdje je započela molitva krunice. Jednu deseticu predmolio je poznati hrvatski pjevač Miroslav Škoro, objavio je Medjugorje-info.com.

Podsjetimo, Škoro je bio i predsjednički kandidat osvojiviši velik broj glasova u utrci za prvog čovjeka Hrvatske. Nakon skrušene molitve nazočnih na mjestu ukazanja, Mirjana je čula Gospin glas, piše večernji list.

Poruka koju je proslijedila svijetu glasila je: “Draga djeco, po djelu odluke i ljubavi Božje ja sam izabrana da budem majka Boga i vaša majka. Ali i po mojoj volji i mojoj neizmjernoj ljubavi prema Nebeskome Ocu i mom potpunom povjerenju u Njega.

Moje tijelo bilo je kalež Bogočovjeka. Bila sam u službi istine, ljubavi i spasenja. Kao što sam i sada tu među vama da vas, djeco moja, apostoli moje ljubavi, pozovem da budete nositelji istine, da vas pozovem da vi svojom voljom i ljubavlju prema mome Sinu širite Njegove riječi – riječi spasenja.

Da svojim djelima pokažete svima onima koji nisu upoznali moga Sina, Njegovu ljubav. Snagu ćete naći u euharistiji, mome Sinu koji vas hrani svojim tijelom i jača svojom krvlju. Djeco moja, sklopite ruke i gledajte u križ u tišini. Na taj način crpite vjeru da biste je mogli prenositi, crpite istinu da biste mogli razlikovati, crpite ljubav da biste znali zaista ljubiti. Djeco moja, apostoli moje ljubavi, sklopite ruke, gledajte u križ, samo je u križu spasenje. Hvala vam”, glasila je Gospina poruka vidjelici Mirjani.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari