Connect with us

Reagiranja

Škoro reagirao na poziv prosvjetnih sindikata

Objavljeno

on

Nakon što su sindikati danas pozvali predsjedničkog kandidata Miroslava Škoru i aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović da se izjasne o njihovim zahtjevima, stigla je reakcija iz Škorinog stožera.

‘Potencijalni predsjednički kandidat Miroslav Škoro primio je na znanje poziv sindikata prosvjetnih djelatnika da se očituje o njihovim zahtjevima te je odmah dogovorio sastanak s predstavnicima sindikata na kojemu će ga oni detaljno upoznati sa stanjem u školstvu.

Sastanak će se održati sljedeći tjedan, a nakon njega Miroslav Škoro i službeno će se očitovati o štrajku u školama i zahtjevima sindikata’, doznaje N1 iz Škorinog stožera.

Poziv sindikata

“Ja sad ovako javno pozivam predsjednicu Grabar-Kitarović i Miroslava Škoru da do 31. listopada objave svima njihov stav o zaostajanju plaća učitelja i svim zaposlenim u obrazovanju.

Predsjednica sindikata učitelja i ja održali smo sastank s predsjednicom i jasno je iskazala stav o plaćama učiteljima i očekujemo da nas podrži u našem stavu. Zoran Milanović je svoj stav o zaposlenima u obrazovanju istaknuo 2012. kad je jedino zaposlenima u obrazovanju smanjio plaće. Očekujemo stavove Kolinde Grabar-Kitarović i Miroslava Škore”, rekao je sindikalist Branimir Mihalinec.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari