Connect with us

Komentar

Škoro se ‘odrekao svoga imena’, možda mu krene

Objavljeno

on

Domovinski pokret Miroslava Škore odsad je samo Domovinski pokret, bez imena svoga osnivača.

Hvala Bogu, otpalo je barem nešto, stari naziv je bio osobito zabavan – izjednačavao je domovinu s jednim zabavljačem koji baš ni po čemu nije bio kvalificiran za to.

Činjenice pak govore da je u Škorinoj karijeri domovina pjevaču poslužila uglavnom za to da se silno obogati, uz obilje novca i omiljenosti kod publike bio se toliko umislio da se vidio na dva zagrebačka brda, prvo na Pantočaku, a potom, nakon neuspjeha, i u Banskim dvorima.

S oba je tresnuo, ali nije promijenio retoriku – on i narod su jedno, nastavljat će Hrvatsku vraćati narodu, a narod mu uzvraća tako da u anketama stoji sve slabije.

Škoro ponavlja sudbinu mnogih neuspješnih ili kratakotrajnih političara koji su slavno ime stekli ili u bivšoj državi (Marko Veslica, Vlado Gotovac, Dražen Budiša…), ili u sportu (Ćiro Blažević, Lino Červar, Željko Jerkov, Mirko Filipović…), ili u glazbi (Siniša Vuco, Sandra Bagarić), ili u natjecanju za miss Hrvatske (Katarina Prnjak i Natalija Prica-Oreški) itd.

Ali budući da je svoje ime uklonio iz naziva stranke i tako rasteretio sebe, možda Škoro potraje koji dan više.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.ba/kolumne/kad-ruca-obitelj-europskih-naroda-neki-ostanu-gladni-1468619 – www.vecernji.ba

Milan Ivkošić/Vecernji.list

Domovinski pokret Miroslava Škore se sada zove samo Domovinski pokret

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari