Pratite nas

U potrazi za Istinom

SKRIVENI DAVID SLINN ILI ZAŠTO SI JE RAVNATELJICA MI6 DALA ZA PRAVO OGLASIT SE OKO PERKOVIĆEVA IZRUČENJA

Objavljeno

na

Da se malo podsjetimo

Dok je medijski prostor punilo  britansko-njemačko nadjebavanje ,prikazano kao “mi Hrvati imamo pravo glasa po tom pitanju” , oko izručenja Josipa Perkovića, glasovito nazvano LEX PERKOVIĆ, ravnateljica MI6 šalje jasnu poruku, vjerojatno prijeteći aristokratskim kažiprstom, da se Perkovića ne smije izručiti Njemačkoj.

Zašto???

Velika Britanija je ulagala previše napora i novaca da bi se infiltrirala u sve pore hrvatskog društva i tihom agresijom drmala temelje istog. Danas u društvu polupismenog lajavca bez mišljenja, koji recitira stavove Davida Slinna (britanskog ambasadora u RH) saznam slučajno nekoliko zanimljivih činjenica.

Jedna me se posebno dojmila, a tiče se hrvatskog ministra obrane Ante Kotromanovića. Naime, gospodin Kotromanović često doručkuje i ruča u društvu britanskog ambasadora Davida Slinna. (navodno, svaki put kad se nađu u Zagrebu)

ambasador 2

Prisjetimo se da je Ante Kotromanović bio dio specijalnih postrojbi MUP-a u Domovinskom ratu, 1992. postao je zapovjednik bojne u Nastavnom središtu u Sinj. Od 1993. do 1996. bio je zapovjednik 126. sinjske brigade i zapovjednik Operativne grupe Sinj. Od 1996. do 19. listopada 1999. vršio je dužnost zapovjednika 4. gardijske brigade. Istovremeno, dok se taj vrli Kotromanović bori za hrvatsku neovisnost, VELIKA BRITANIJA podržava Slobodana Miloševića i agresore na RH, pokušavajući zaustaviti stoljetnu težnju napaćenog hrvatskog naroda i doktora Franje Tuđmana – neovisnost  !!!

David Arthur Slinn je 2011. godine postao novi britanski ambasador u Republici Hrvatskoj, 2012. godine taj gospodin je dobio svoj komad medijskog prostora. Iste godine na proslavi kraljičinog jubileja na kojem je bio aktualni “hrvatski” predsjednik Ivo Josipović, Slinn govori o tome kako Velika Britanija puca od sreće što Hrvatska ulazi u EU. (Ne zaboravimo da istovremeno Nigel Farage u ime Velike Britanije doslovno gazi po Europskoj Uniji u Europskom Parlamentu)

Iste godine u 6. mjesecu David Slinn nudi pomoć po pitanju pravosudne reforme u RH, na čemu mu se ja svesrdno zahvaljujem, jer danas u 2014. godini ta njihova pravosudna reforma dovela nas je do čega???

Do toga da nam NJEMAČKA (DANKE DEUTSCHLAND) mora provodit lustraciju, a jedan od najboljih hrvatskih sudaca Ivan Turudić pada sa čela Županijskog suda zbog svoje iskrenosti?!

Još jedan od projekata u kojima se iskazao taj “prečasni ”   britanski veleposlanik, pitanje je životnog partnerstva. Naime, David Slinn skupa sa pravobraniteljicom za ravnopravnost spolova RH   (?! čitaj: feministkinjom 21.stoljeća, čitaj: val feminizma koji više zatire prava žena nego što im daje prava; **žena sam i ne priznajem feminizam 21. stoljeća)   održava okrugli stol na temu:

“Položaj istospolnih brakova – novi pravni okvir”.

Priliku da sudjeluju u službenoj raspravi koja ih neposredno tiče premijerno su dobili i predstavnici LGBT zajednice u Hrvatskoj, članovi nevladinih udruga Zagreb Pride (čije zahtjeve podržavaju i druge članice Centra za LGBT ravnopravnost – LORI, Queer Zagreb i Transaid Hrvatska), Iskorak i Kontra” (tada je prenio: crol.hr)

Hvala svim “bogovima, božicama, božićima, kraljicama i kraljevima”    Velike Britanije što su nam poslali ovog avatara da poduči naše šupljoglave ljevičare i jugofile kako do kraja uništit sve što nam je sveto.

Thanks!

Sincerely, J.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Oglasi

Komentari