Connect with us

Događaji

Skup potpore Hasanbegoviću: Ovaj skup je za našeg ministra i za sve druge domoljube koji cijene domovinu

Objavljeno

on

Na Markovom trgu u tijeku je skup potpore ministru kulture Zlatku Hasanbegoviću. Okupljeni će visokim državnim dužnosnicima uručiti i pismo potpore, a najavili su kako će program trajati do 15 sati.

[ad id=”93788″]

Jedan od organizatora Šefik Orlić rekao je da su na Markov trg došli tbog odgovota na ‘Kulturnjake’ koji su na istom mjestu prosvjedovali protiv ministra Hasanbegovića.

”Danas nas nije mogla spriječiti ni kiša. Ovaj skup je za našeg ministra i za sve druge domoljube koji cijene domovinu. Odlučio sam uputiti ovo pismo zbog linča tzv. vladinih i nevladinih udruga koje ne misle dobro državi. Želimo upozoriti Vladu da se prestanu prepucavati i da krenu raditi posao. Sad je bio ministar Hasanbegović, pa zatim podmeću Karamarku. Tko je sljedeći na redu? Zar se u ovoj državi za koju su izgubljeni životi ne smije reći da smo domoljubi”, kazao je Orlić.

”Upozoravam provokatore da oni nisu naši ljudi. Naši ljudi su ovdje”, dodao je.

Treba biti jasno Hrvatskoj i narodima koji ovdje žive da nas ne intresiraju četrdesete godine. Jednom zauvijek trebaju shvatiti i molim roditelje da djecu uče da je Hrvatska nastala ’91., a nikakve ’41. Ne znaju što će nego podmeću. Trebamo shvatiti da je ovo 2016.”, rekao je Orlić.

”Bio sam s braćom po oružju i u Savskoj i svugdje ću biti sa svojom braćom na prosvjedu. Ovo nije prosvjed nego potpora Hasanbegoviću i nema nikave veze sa šatorom ni strankama. Mi ćemo ovo pismo podrške dati ministru i ostalim domoljubima. Uputit ćemo ih što trebaju raditi. Uručit ćemo pismo premijeru, zamjeniku premijera Karamarku, i gospodinu Petrovu i predsjedniku Hrvatskog državnog Sabora Reineru”, zaključio je, piše N1.

Okupljenima se s ulaza u Markovu crkvu obratio i glumac Božidar Alić koji je okupljenima izrecitirao ulomak pjesme Drage Ivaniševića, ‘Hrvatska’ nakon čega su okupljeni zapjevali pjesmu ‘Moja domovina’.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari