Connect with us

Vijesti

Skupština ZHŽ o Izvješću Agencije za privatizaciju

Objavljeno

-

U sjedištu Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu jučer je održana je 29. Redovna tematska sjednica Skupštine ŽZH sa samo jednom točkom dnevnog reda – Izvješće Agencije za privatizaciju Županije Zapadnohercegovačke.

Nazočne zastupnike u Skupštini i članove Vlade na ovu temu iscrpno je informirao ravnatelj Agencije za privatizaciju gosp. Ivan Prskalo.

Ravnatelj je napravio presjek stanja u agenciji nakon njegovog imenovanja, ali se osvrnuo i na razdoblje prije toga. Između ostalog, nazočne je upoznao sa stanjem u kojem se nalazi agencija, ali je govorio i o planovima kako riješiti nagomilane probleme, odnosno kako završiti posao privatizacije poduzeća o kojima se priča godinama. Nakon ravnateljevog izlaganja otvorila se konstruktivna rasprava u kojoj su sudjelovali zastupnici, ali i članovi Vlade. Iz rasprave se moglo zaključiti da je gorući problem neriješen status poduzeća „Bekija“ te status djelatnika koji su pravomoćnim presudama blokirali račun poduzeća, a samim tim i račun Agencije za privatizaciju.

Zastupnici su dali potporu u radu novoizabranom ravnatelju, a isti se zahvalio na povjerenju te istaknuo kako ima volje, želje i htjenja odgovoriti na sve izazove, ali uz to mu, kako je kazao, treba i svesrdna pomoć institucija, ponajprije Vlade i Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas