Connect with us

Komentar

Slaven Letica: Imam nadu da bi se moglo startati dobro

Objavljeno

-

‘Imamo humano preseljenje – hrvatski ministar odlazi u Ameriku, a iz Kanade nam dolazi prvi ministar’, izjavio je u emisiji Studio 4 Slaven Letica komentirajući odlazak iz politike ministra obrane Ante Kotromanovića i njegov odlazak u SAD gdje je dobio posao u jednoj uglednoj američkoj kompaniji.

[ad id=”68099″]

Letica je pohvalio Kotromanovića kojeg smatra sposobnim i koji bi u Americi mogao puno učiniti za dobrobit Hrvatske i za njezinu promociju. Smatra kako će u Kanadi Kotromanović biti vrlo dobro plaćen. Najmlađi američki senator Chris Murphy uspio je nagovoriti Milanovića i Josipovića da hrvatska vlada ne proda svoj udio u Ini Gazpromu, a značajna je i vojna suradnja Hrvatske i SAD-a, kazao je Letica.

Za mandatara Tihomira Oreškovića Letica je kazao kako se radi o čovjeku koji voli ribičiju – što je znak staloženosti i mirnoće. ‘Ne treba trčati pred rudo, ali imam nadu da bi se moglo startati dobro. Teško da će Vlada biti dugoročna ako Most nastavi igrati ulogu Kongregacije za nauk vjere – i nastavi s inkvizicijom’, poručio je Letica. Dodao je i kako je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović već bila sastavila svoju tehničku vladu.

Za izjave Zorana Milanovića kaže da je mogao pokazati malo više ‘kulture poraza’, ali mu to nije svojstveno.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari