Pratite nas

Reagiranja

Slaven Raguž: Danas je obljetnica Grabovice. Dok istina i pravda ne pobjede licemjerno je polagati vijence

Objavljeno

na

Nađite jedan zločin HVO-a koji je počinjen iza ili van linije borbenih djelovanja? Nađite jednu pisanu ili usmenu zapovijed bilo kojeg zapovjednika HVO-a u kojoj se naređuje počinjenje nekog zločina? I opet, HVO zločinci i HB zločinačka tvorevina!?

Naši čame po tamnicama, naši su prinuđeni bježati u Hrvatsku kako bi imali pravedno suđenje, a najveći od naših, General Slobodan Praljak je otišao zbog nepravde. Oni koji su više od 13 godina šutjeli i ne samo opstruirali obranu naših u Haagu, nego i sudjelovali u falsificiranju povijesti, danas se slikaju s vijencima baštineći tuđu žrtvu.

Danas je obljetnica Grabovice. Dok istina i pravda ne pobjede i dok odgovorni ne plate za ono što su počinili, licemjerno je danas polagati vijence i slikati se iz prvih redova. Kako netko može imati dostojanstva stati uz obitelji žrtava, dok na isti dan Sefer Halilović i sl. okuplja i vodi predizborne skupove, a imali ste 4 godine apsolutne vlasti i sjedili sa tim istim Seferom i raznim seferićima po institucijama i tv studijima?! Što ste učinili!? Je li se itko ikada igdje usudio reći mu u lice da je zločinac!

I ova tzv. oporba, izgleda zaboravlja kako su već nekoliko mandata za redom dio zakonodavne vlasti na svim razinama, a prodaju se danas kao „budućnost“ i “perspektiva”. Koliko inicijativa, prijedloga i/ili zakonskih izmjena je upućeno s vaše strane kako bi istina isplivala na površinu i pravda pobijedila, ne samo kod zločina u Grabovici, nego svih zločina gdje ni počinitelji, ni nalogodavci nisu odgovarali? Nek ste svi vi redom profesionalizirali svoje mandate, a 4 godine ni glasa niste pustili. Sada bi opet… to je bitno, možda ponovno uz pomoć još jednog “velikana” Harisa Silajdžića.

Pustimo obitelji da u miru i skrušenosti molitve oplakuju svoje mrtve. Žrtvama u Grabovici, kao i žrtvama svih zločina pokoj vječni daruj im Gospodine! I svjetlost vječna neka im svijetli.

Slaven Raguž

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Reagiranja

Vlada RH najoštrije osudila perfidnu i protuzakonitu krivotvorinu

Objavljeno

na

Objavio

Isječak Nacional

Temeljem  objave navodnih fotografija potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića u tjedniku Nacional, Vlada RH najoštrije osuđuje takvu perfidnu i protuzakonitu krivotvorinu koja ima za cilj kompromitirati najviše državne dužnosnike.

Od policije, DORH-a i svih nadležnih službi očekujemo da se ovaj slučaj istraži te da se pronađu počinitelji još jednog krajnje podmuklog pokušaja destabilizacije vlasti i pravnog poretka kroz ponovno plasiranje lažnih informacija o najvišim državnim dužnosnicima, čemu smo svjedočili često u proteklom razdoblju, javili su iz Vlade RH.

Podsjetimo, Politički tjednik Nacional objavio je fotografije i članak pod naslovom ‘Kurva i kokain u vrhunskoj montaži za kompromitaciju Tomislava Tolušića’, kojima se, kako ističu, htjelo politički uništiti potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića i izazvati potres u Vladi.

Sve je, prema pisanju Nacionala, raskrinkala SOA te navodi da je to tebao biti dosad najsofisticiraniji udar paraobavještajnog podzemlja na jednu javnu osobu u Hrvatskoj.

Kako piše Nacional, Kokain i kurva trebali su poslužiti za kompromitaciju Tomislava Tolušića, aktualnog ministra poljoprivrede i šumarstva i potpredsjednika Vlade. Tolušić se našao na meti izuzetno sofisticiranih kriminalaca koji su u kompleksnoj operaciji planirali u medijski prostor plasirati eksplozivne, ali falsificirane kompromitirajuće fotografije tog ministra iz vlade premijera Andreja Plenkovića.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Reagiranja

Milorad Pupovac u delegaciji Republike Srbije dočekao Putina

Objavljeno

na

(Zanimljivost: Pupovčev ulazak u beogradski Hram svetog Save poklopio se s ulaskom Cece Ražnjatović, supruge ratnog zločinca Željka Ražnjatovića-Arkana i predsjednika Republike Srpske u BiH Milorada Dodika.)

Predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin došao je u službeni posjet Republici Srbiji. Riječ je o međudržavnom posjetu i u protokolu nije bila nijedna strana delegacija, tako ni hrvatska. Međutim, u delegaciji Republike Srbije bio je hrvatski saborski zastupnik Milorad Pupovac.

 

Saborski zastupnik Milorad Pupovac uporno izbjegava javiti se na telefonske pozive.

Srpsko Narodno Vijeće odbija odgovoriti na telefonski postavljena pitanja. Poslan im je pisani upit.

Po čijem pozivu je Putinovom službenom posjetu Srbiji nazočio hrvatski saborski zastupnik Milorad Pupovac?

Je li g. Milorad Pupovac izvjestio hrvatske službene institucije o svojoj aktivnosti?  Koje?

Koje tijelo u Hrvatskoj je donijelo odluku o njegovoj nazočnosti  posjetu?

Koje hrvatske interese  je tijekom posjeta zastupao g. Pupovac?

 

Željko Maršić-Zenga

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari