Pratite nas

Reagiranja

Slaven Raguž: Danas je obljetnica Grabovice. Dok istina i pravda ne pobjede licemjerno je polagati vijence

Objavljeno

na

Nađite jedan zločin HVO-a koji je počinjen iza ili van linije borbenih djelovanja? Nađite jednu pisanu ili usmenu zapovijed bilo kojeg zapovjednika HVO-a u kojoj se naređuje počinjenje nekog zločina? I opet, HVO zločinci i HB zločinačka tvorevina!?

Naši čame po tamnicama, naši su prinuđeni bježati u Hrvatsku kako bi imali pravedno suđenje, a najveći od naših, General Slobodan Praljak je otišao zbog nepravde. Oni koji su više od 13 godina šutjeli i ne samo opstruirali obranu naših u Haagu, nego i sudjelovali u falsificiranju povijesti, danas se slikaju s vijencima baštineći tuđu žrtvu.

Danas je obljetnica Grabovice. Dok istina i pravda ne pobjede i dok odgovorni ne plate za ono što su počinili, licemjerno je danas polagati vijence i slikati se iz prvih redova. Kako netko može imati dostojanstva stati uz obitelji žrtava, dok na isti dan Sefer Halilović i sl. okuplja i vodi predizborne skupove, a imali ste 4 godine apsolutne vlasti i sjedili sa tim istim Seferom i raznim seferićima po institucijama i tv studijima?! Što ste učinili!? Je li se itko ikada igdje usudio reći mu u lice da je zločinac!

I ova tzv. oporba, izgleda zaboravlja kako su već nekoliko mandata za redom dio zakonodavne vlasti na svim razinama, a prodaju se danas kao „budućnost“ i “perspektiva”. Koliko inicijativa, prijedloga i/ili zakonskih izmjena je upućeno s vaše strane kako bi istina isplivala na površinu i pravda pobijedila, ne samo kod zločina u Grabovici, nego svih zločina gdje ni počinitelji, ni nalogodavci nisu odgovarali? Nek ste svi vi redom profesionalizirali svoje mandate, a 4 godine ni glasa niste pustili. Sada bi opet… to je bitno, možda ponovno uz pomoć još jednog “velikana” Harisa Silajdžića.

Pustimo obitelji da u miru i skrušenosti molitve oplakuju svoje mrtve. Žrtvama u Grabovici, kao i žrtvama svih zločina pokoj vječni daruj im Gospodine! I svjetlost vječna neka im svijetli.

Slaven Raguž

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Reagiranja

MOST-ov Miro Bulj žestoko se obračunao sa SDP-ovim Nenadom Stazićem: ‘Vi ste koljač’

Objavljeno

na

Objavio

Pogledajte kako sam sasuo istinu u lice Nenadu Staziću zbog njegove monstruozne izjave kojom poziva na ubijanje “Izgleda da u svibnju 1945. posao nije obavljen temeljito. Kakva šlampavost pobjednika”, napisao je Bulj.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Reagiranja

dr. Hrvoje Tomasović pozvao branitelje: Oduprimo se ‘njihovoj’ Hrvatskoj, totalitarizmu i političkoj agresiji koju širi Beljak

Objavljeno

na

Objavio

Branitelji, oduprimo se „njihovoj“ Hrvatskoj, totalitarizmu i političkoj agresiji koju širi Beljak

Započet  ću ovu svoju objavu citatom iz popularne pjesme “E, moj narode” Marka Perkovića Thompsona: “Ja to više tako ne mogu i neću!”

Predsjedniku HSS-a, mojem samoborskom gradonačelniku Kreši Beljaku nije bilo dosta što je izazvao opću sablazan svojim nedavnom tweetom da “Udba nije ubila dovoljno hrvatskih političkih emigranata”, već, unatoč konsternacije šire javnosti nastavlja sa nizom svojih skandaloznih izjava.

Tako je na Facebook stranici gradonačelnika Čazme Dinka Piraka Beljak izjavio sljedeće:

Ako je Bleiburg zločin, onda je zločin i Oluja”.

S obzirom da se ovdje radi o više nego očitom govoru mržnje, nepoštivanju više hrvatskih zakona te same Deklaracije o Domovinskom ratu, odlučio sam se na javni korak u smjeru adekvatnog sankcioniranja Kreše Beljaka za ovakovo njegovo “političko” djelovanje.

Samo da podsjetim zaboravne: taj isti Beljak već je i prije imao javne agresivne i seksističke ispade zbog kojih bi mu aktivisti iz #spasime trebali prosvjedovati pod kućnim prozorom.

Bez obzira na moje političko razmimoilaženje s Ružom Tomašić, ona sigurno kao žena nije zaslužila ton i način obraćanja koje je svojedobno imao taj isti Beljak kada joj je poručio: “Sikter iz naše Hrvatske!”

Kakva je to “njihova” Hrvatska jasno se i bjelodano vidi iz zadnji Beljakovih objava, a takvom se totalitarizmu i političkoj agresiji trebamo odlučno suprotstaviti.

Stoga sam se, kao hrvatski branitelj, odlučio za pokretanje ove grupe pod nazivom “BRANITELJI PROTIV BELJAKA”, s dva osnovna cilja:

1. Poticanje institucija hrvatske države na dosljedno poštivanje rezolucije EU parlamenta iz 2019. godine “Važnost europskog sjećanja za budućnost Europe” koja jasno poistovjećuje nacistički i komunistički režim;

2. S obzirom na činjenicu da mandatno-imunitetno povjerenstvo u pravilu ne skida saborski imunitet zastupniku na osnovu privatnih kaznenih prijava, želimo potaknuti institucije da po službenoj dužnosti protiv Kreše Beljaka podignu kaznenu prijavu zbog njegovih degutantnih izjava za koje mora odgovarati!

Dragi moji suborci, hrvatske braniteljice i branitelji, odazovite se ovom mojem pozivu u grupu “BRANITELJI PROTIV BELJAKA“!

Uvijek vaš ratni prijatelj, Hrvoje Tomasović, dr.med.

Krešo Beljak: ‘Ako je Bleiburg zločin, onda je zločin i Oluja’; Hrg: ‘Mislim da Beljaku treba medicinska pomoć’

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari