Connect with us

U potrazi za Istinom

Slavica Šota u raljama organiziranog kriminala

Objavljeno

-

Linić tereti Slavicu Šotu iz Riječkog pokreta otpora da je 17. rujna 2014. tijekom javnog istupa na Korzu iznijela neistinu rekavši da „postoji dokumentacija kako je Linić vrh organizirane kriminalne organizacije“ te da je time počinila klevetu.  Tatjana Čargonja, sutkinja koja vodi slučaj „Linić : Šota“ prema osnovanim sumnjama nije slučajno dobila upravo taj slučaj. Rodbinskim je vezama, preko sestre koja je također zaposlena na riječkom sudu,  povezana s jednim od najpovjerljivijih ljudi Slavka Linića – Gordanom Žurgom.

Tko je Gordan Žurga?

Gordan Žurga bio je  zamjenik direktora Zračne luke Rijeka, ravnatelj Lječilišta Topusko, a ujedno i direktor tvrtke kćeri Top-Terme d.o.o., da bi na koncu 2015. postavljen je za pomoćnika uprave za unapređenje poslovnih procesa HŽ Cargo, direktor agencije AGIT.

ab4411138c9f933ff792057e437dd28d[ad id=”93788″]

… „A što je Gordan Žurga radio ranije? Bio je ravnatelj Lječilišta Topusko koji je ujedno i direktor tvrtke kćeri Top-Terme d.o.o. Postavila ga je na to mjesto za teški kriminal optužena bivša Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel.

Kad Slavko kontrolira kadar, posluh i omerta su zajamčeni. 

SlavicaSotaMrezaTVTko je Slavica Šota?
Slavica Šota je uspješna riječka poduzetnica i
pokretačica Riječkog pokreta otpora koja se godinama hrva s korupcijom i kriminalom u Rijeci. Dokazuje umreženost i korumpiranost vlasti, sudstva, policije, porezne, DORHa i zbog toga i danas trpi progon. Šalju joj se inspekcije po svim osnovama ne bi li ju se uništilo, a 2015. je otkriven plan kojim je načelnik riječke krim policije, Željko Kruneš, planirao ubiti njene unuke , dan danas je neprocesuiran i nekažnjen.
Slavica Šota je krunski svjedok protiv UDBAške tiranije u Rijeci i Hrvatskoj.

Hrvatsko nebo

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari