Connect with us

Pregled

‘Složna braća kuću grade’

Objavljeno

on

Vodeći ljudi države Bosne i Hercegovine  odlučili su kao zalog dobre volje u budućem uspješnom dogovoru na svim razinama, jedinstveno poduprijeti igru naše nogometne reprezentacije.

[su_spacer]

dragan_covic_navijacka
Jedan od lidera, Dragan Čović je uveličao ovaj susret i osobnom nazočnošću u Brazilu, naravno koji je financirao iz osobnih izvora, a za to vrijeme će malo pričekati izgradnja gornjeg kata.

Njegov koalicijski partner u Bosni i Hercegovini, Milorad Dodik, naravno  nije mogao ostaviti neodgodive poslove na obnovi entiteta RS-a koji su pogodile katastrofalne poplave.

On je odlučio utakmicu pogledati u kratkom odmoru između poslova čišćenje na jednom uništenom domaćinstvu. Naravno uz veliku grižnju savjesti jer poslovi čekaju. Ali domovina je iznad svega.

dodik-fanaticos
Treći pouzdanik od ove prve dvojice, Bakir Izetbegović,  na miru se povukao u svoj neveliki šator .
Uzeo je kratki odmor dok pregleda koje sve putovnice ima. Želi stavit ipak onu od Bosne i Hercegovine na vrh. Red je barem dok svira himna Bosne i Hercegovine. 

Kako stvari stoje,  Bosna i Hercegovina će pričekati na svom putu za put ka Europskoj Uniji do kraja Svjetskog Prvenstva ili barem dok ‘naši ne ispadnu’.

bakir

Navijačka atmosfera kod Izetbegovićevih

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

error: Hvala!!