Connect with us

Komentar

Smetaju li Bakiru više Rafali ili nastojanja Hrvatske da se zaštiti hrvatski narod u BiH

Objavljeno

-

Kako propaganda mašinerija Barika Izetbegovića širi dezinformacije, fake news i laže vlastiti narod.

Naslov u jednom BiH portalu bliskom stranci SDA i njenom „Velikom kalifu” Bakiru Izetbegoviću.

MILIJARDA FRANCUZIMA ZA IZBORNU JEDINICU: Hrvatska kupuje mogućnost uvođenja aparthejda u BiH!

Ovakvim naslovima i konstrukcijama ne bave se ni srbijanski mediji pod kontrolom „vožda” Vučića, a ni Goebbels ih se ne bi posramio.

Ne boj se Bakire, neće hrvatski Rafali napasti BiH niti su oni deal za ‘treći entitet’. Bakire nemoj se ponašati kao Tvoj otac kad je sravnjeno Ravno, gle čuda koje se nalazi u BiH, ali u njemu žive Hrvati, da to nije „rat u njihovoj” / bošnjačkoj/ „ „avliji”

Ne Bakire, ne stavlja se Francuska i Macron otvoreno na stranu Hrvatske i Hrvata u BiH radi „pazara” Rafala za 999 milijuna europskih novčanica niti ih je Hrvatska platila 15 % više, jer je Hrvatska zemlja u kojoj i država plaća PDV u njen vlastiti proračun.

Macron za razliku od tebe dobro zna što piše u Daytonskom sporazumu i Ustavu Republike Hrvatske. Zaboravljaš Bakire da je BiH zemlja Hrvata jednako koliko i zemlja Bošnjaka i Srba.
Zaboravljaš Bakire da nebo iznad BiH čuva NATO, a NATO je Hrvatska ili bi tebi draže bilo da zračni prostor iznad BiH čuvaju zrakoplovi „Velikog sultana” Erdogana.

Opet Bakire svaku izjavu predstavnika Hrvata u BiH tumačiš onako kako tebi odgovara, pa tako i izjavu Dragana Čovića, prešućujući da te iste reforme na kojima inzistiraju Escobar, Schmidt i Blinken nisu ništa drugo nego ono na čemu inzistira Čović.

Ne trebaju niti traže Hrvati iz BiH ništa više od onog što im pripada, traže svoje jer BiH je njihova i žele biti svoji na svom, jer to je njihova „Avlija”

Bakire ideš toliko daleko da u izjavi za nacionalnu televiziju izjavljuje „ ‘Neće biti dvije izborne jedinice, HDZ neće dobiti ništa’. Ovakva izjava nije ništa drugo nego pristojno rečeno” Hrvati će dobiti k*c”

Ne trebaju niti traže Hrvati iz BiH ništa više od onog što im pripada, traže svoje jer BiH je njihova i žele biti svoji na svom, jer to je njihova „Avlija”

Anto Rašić

Bakir Izetbegović: Svi ključni političari žele da se kriza u BiH što prije riješi

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas