Connect with us

Kolumne

Smrt Europe – istinita priča o Fritzu i Ahmedu

Objavljeno

on

Europski političari govore o dvije stvari:

o očuvanju europskih vrijednosti (tako da se prihvaćaju muslimanski migranti) i

o integriranju muslimanskih migranata (tako da ONI prihvate europske vrijednosti)

Političari ne shvaćaju da njihov plan za spas liberalnih europskih vrijednosti ovisi o ubijanju europskih vrijednosti.

[ad id=”68099″]

Iste europske vrijednosti koje zahtijevaju da Švedska (s manje od 10 milijuna stanovnika) prihvati 180.000 muslimanskih imigranata samo u jednoj godini, ujedno očekuju da ti “novi” Šveđani slave toleranciju, feminizam i istospolni brak.Umjesto s europskim vrijednostima, oni su napunili gradove sa šerijatskim patrolama, ljutitim nezaposlenim ljudima koji nose ISIL-ove zastave i povremeno upriliče javni čin terora.
Europske države koje odbijaju investirati novac u sigurnost svojih granica prisiljene su onda investirati novac u protuterorističke jedinice. A to je također loše za europske vijednosti.

Europske vrijednosti su u konfliktu s europskim opstankom

Države trebaju ljude koji zarađuju svojim radom – porezne obveznike. U slavu liberalizma europske države su u posljednje vrijeme radile sve da bi se rađalo što manje novih poreznih obveznika. Izdašni socijalni sustav počinje kolabirati kada se jednom na njega priključe somalijski i ini muslimani.

Pred 2 godine je danski kralj objavio da je “klasični sustav socijalne skrbi iz druge polovice 20.stoljeća neodrživ u ovom obliku.” Danski ministar financija je najavio “modernizaciju socijalne skrbi”. No ovdje nije problem modernizacije, već “srednjevjekovizacije”.

Stoljećima hibernirana kultura srednjeg vijeka dolazi u Europu – što lijevo-liberali zovu “kulturno obogaćivanje”, bogatstvo različitosti, test naše tolerancije, humanosti i cool-naprednosti.

đžihadisti danska

Europa je investirala u vrijednost socijalne države.
Muslimani svijeta su investirali u velike obitelji.
27% Marokanaca i 21% Turaka u Nizozemskoj je nezaposleno. U Danskoj je 27% Iračana nezaposleno. Čak i kada su zaposleni, njihov prosječni prihod je daleko ispod europskog prosjeka.

Europa očekuje da muslimanski svijet počne smanjivati svoj natalitet tako da radi i uplaćuje u sustav, kako bi starije europsko stanovništvo moglo otići u mirovinu.Muslimanski imigranti očekuju da Europa svojim socijalnim sustavom subvencionira njihove velike obitelji dok oni dilaju drogu i odsijecaju po koju nevjerničku glavu.
Liberalne europske vrijednosti su u konfliktu s europskim opstankom.

Kod europskih vrijednosti se radi o ideologiji – a ne o jeziku, kulturi ili nacionalnosti.Migranti ne dijele tu ideologiju. Oni imaju svoje vlastite islamske vrijednosti.

Zašto bi Ahmed radio?

Zašto bi 23-godišnji Ahmed radio 40 godina tako da Hans ili Fritz može otići u mirovinu sa 61 i ležati na plaži u Mallorci? Sama ideja da bi Ahmed ikada želio činiti takvo što “iz ljubavi prema Europi” je bila glupa fantazija.

Ahmed ne dijeli europske vrijednosti. Europska elita očekuje da Ahmed postane Šveđanin ili Nijemac – kao da se radi o djetetu usvojenom iz neke egzotične zemlje, koje su podigli kao svoje, te će raditi za njihove europske vrijednosti.

Muslimanski imigranti su bili predviđeni za mirovinski plan Europe koja stari. Oni su trebali zadržati u pogonu rastrošne ekonomske politike, države blagostanja i socijalne programe.Ali, migranti su više poput “konačnog rješenja”.
Pošto Fritzov sin ponosno paradira sa svojim sodomitskim partnerima, a kći-feministica je u novoizmišljenom istospolnom “braku” (dakle, oboje bez potomstva), Fritzu preostaje Ahmed kao plan za umirovljenje.

Ali Ahmed ima svoj posve drukčiji plan.

Fritz računa na Ahmeda da će raditi dok se on odmara.Ahmed se već sad odmara i očekuje da Fritz radi. Kako mu Fritz nije ni u kakvom srodstvu, Ahmed ne razumije zašto bi on radio da bi uzdržavao Fritza.
Europska socijalna demokracija reducira društvo na gigantski plan osiguranja u kojem se prikuplja novac. No, u islamu je osiguranje zabranjeno, jer ga smatra kockanjem.

Europska socijalna demokracija očekuje da Ahmed tu uskoči.Ali za Ahmeda su europske vrijednosti zločin protiv islama.
Ahmedu će njegov imam reći neka radi na crno, jer uplaćivanje u sustav nevjernika je kockanje. Međutim, uzimanje novca iz sustava je samo “Jizya” – novac koji su ne-muslimani dužni platiti muslimanima. Prema islamskom zakonu je bolje da Ahmed preprodaje drogu Fritzovom “veselom” sinu i naprednoj kćeri – nego da plaća porez.

To je razlog zašto su dilanje i sitni kriminal tako popularna zanimanja salafista u Europi. Poželjnije je da kradu od nevjernika nego da sudjeluju u velikom kockanju europske socijalne države.

Ahmed ne brine o budućnosti

Ahmed nije trasirao svoju budućnost na klimavim mirovinama europskog socijalizma. On ulaže u ono što sociolozi nazivaju “društveni kapital”. On planira svoju mirovinu tako da ima desetak djece. Ako mu taj način života subvencioniraju poganske socijalne službe – tim bolje. A kad socijalne službe kolabiraju, ona njegova djeca koji nisu ili u zatvoru ili u ISIL-u, biti će tu da se brinu o Ahmedu u njegovim zlatnim godinama.

Ahmed se ne brine puno o budućnosti. Čak i ako bi završio sa samo šestero djece, kada će on biti spreman za mirovinu, europska država u kojoj sada živi će vjerojatno već biti islamska. I on je uvjeren da kakva god bila, ona će biti bolja i pravednija od sustava nevjernika.

Švedska će primiti 180.000 migranata ove godine. Njemačka 1.500.000. Većina će biti mladi muškarci koji slijede Ahmedov mirovinski plan.

Europska politička elita je uvjerena da će svi ti pristigli Ahmedi uravnotežiti demografski disparitet starenja stanovništva (s previše umirovljenika i premalo mlađih radnika). No, umjesto toga Ahmedi će staviti pod još veći pritisak preostale mlađe radnike koji ne samo da moraju subvencionirati svoje starije, nego sada i milijune tih Ahmeda, plus njihove višestruke nevjeste i njihove islamske mirovinske planove sa 14 djece.

Dob za umirovljenje će rasti i socijalne usluge za starije osobe će se smanjivati. Socijalna država će se urušiti.

Kako se Švedska pretvara u Siriju

Među okidačima Arapskog proljeća su bili porast cijena pšenice i rezanje subvencija za hranu. Vlade su pale kad su se ulični prosvjedi pretvorili u građanske ratove. Zamislite Švedsku, gdje 50% mladih muškaraca su muslimani, uglavnom nezaposleni, kako se pretvara u Siriju – kada gospodarstvo propada i dođe račun na naplatu.

Zamislite ulične nerede europskih muslimana gdje pojedine bande imaju tešku artiljeriju i svaki geto toga švedskog kalifata ima svog imama i fetve koje trebaju potkrijepiti njihove zahtjeve.

Europa pije otrov za štakore da bi izliječila prehladu

Europa polako ubija samu sebe u ime liberalnih europskih vrijednosti. Ona pokušava zaštititi svoje gospodarske postavke tako da ide u stečaj.

EU-političari drže govore objašnjavajući zašto europske vrijednosti zahtijevaju masovnu muslimansku imigraciju, a to ima upravo toliko smisla koliko i riječi luđaka u oproštajnom pismu.

Islamske vrijednosti nisu u skladu s liberalnim europskim vrijednostima. Ne samo sloboda govora i vjerska sloboda, nego i europska socijalna država je ne-islamska. Muslimani imaju visoku stopu nataliteta, jer je njihov pristup prema budućnosti bitno drugačiji od europskih.

Europljani su izabrali da imaju samo nekoliko djece i da se mnogobrojne vladine agencije brinu o djeci.

Muslimani odabiru imati puno djece, a malo vladinih agencija. Europa pije otrov za štakore da bi izliječila prehladu.

Umjesto da mijenja svoje vrijednosti, ona ih pokušava zadržati tako da ubija samu sebe. Plan umirovljenja uz pomoć Ahmeda neće spasiti europsku socijalizam. To će ga pokopati.

To su dva različita svijeta

U srazu s nama nezamislivim brojevima, mi Europljani nemamo šansi. Za muslimane nije nikakva posebna vijest da za vrijeme neke vjerske procesije smrtno strada u stampedu njih 2000. Pojedinac je potrošan. Roj je sve.

Oni ne dolaze u Europu da se asimiliraju, Oni dolaze da asimiliraju druge. Na stanovništvo ispod 30 godina u EU otpada 16%, u arapskom svijetu 70%. Dolaze s više žena, gdje jedan muškarac ima tako i po 20 djece. Druga i treća žena se prijavljuju socijalnim službama da su samohrane majke i onda žive svi zajedno na grbači poreznih obveznika. U vlastitoj postojbini si više žena mogu financijski priuštiti samo najbogatiji. No, kada dođu u EU, to postaje dostupno svima, jer to porezni obveznici subvencioniraju.

Pogledajte što se dogodilo nacijama koje su prihvatile muslimanske migrante

Libanon je prije samo 75 godina bila pretežito kršćanska zemlja. Bejrut su zvali Parizom Bliskog istoka. Popularno turističko odredište, komercijalni i bankarski centar usporediv sa Švicarskom. I, što se dogodilo?

Oko 1950. je Libanon prihvatio islamske izbjeglice. Odakle? Iz Sirije. I postao je ratna zona. Nakon što je PLO poražen u Jordanu 1970-tih, kamo su palestinski militanti pobjegli? u Libanon. Građanski rat između kršćana (Maronita), sunita i šiita traje od 1975. do 1990, pa i danas. Kada danas kažemo “Bejrut” mislimo na ulične borbe, a ne na bliskoistočni Pariz.

Istovremeno, kada gledamo prizore iz Pariza 2015., on već pomalo podsjeća na taj novi Bejrut. Ne gore još zgrade, nego samo auti i trgovine. Zato i nije promašeno predvidjeti u liberalnoj Švedskoj muslimanske militantima s bejrutskom teškom artiljerijom (izvor).

Demografija je sudbina

Nije poznat slučaj da je neka civilizacija pozvala k sebi drugu civilizaciju da ju brojčano proguta. Ta bolest se zove EU-liberalizam.

Ako je starenje stanovništva glavni problem i ekonomski povod imigraciji, zašto države i dalje promoviraju sve što ga pogoršava? Čemu onda promoviranje homoseksualizacija društva, čemu seksualizacija djece kroz školske programe i za hedonizam? Čemu državno promoviranje uzroka svoje bolesti?

Zar je jeftinije uzdržavati parazite koji će te doći glave umjesto promoviranja obiteljskih vrijednosti, braka i rađanja djece, te stimuliranja poslodavaca da im bude isplativije zaposliti dvije majke na pola radnog vremena nego 1 muškarca na cijelo radno vrijeme? Hoće li suzbijanje kriminala i terorizma biti jeftinije? Svu tu kancerogenu gender ideologiju institucionaliziranu kroz zdravstvene odgoje od vrtića, svu tu bolesnu homoseksualnost i slavljenje svih Conchita Wurst ionako čeka kraj. Kada to neće okončati sadašnja država kako bi spasila svoju demografiju, već će to napraviti islamska država.

Ahmeda ne brine budućnost. Fritza bi trebala brinuti.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari