Connect with us

Kronika

Snimci krađe humanitarne pomoći u Doboju

Published

on

Redakciji BN televizije dostavljen je amaterski snimak na kojem se vide osobe koje na zadnji sporedni izlaz iznose humanitarnu pomoć iz Doma učenika u Doboju.

Snimka prikazuje kako, za sada nama nepoznate osobe, ubacuju pakete vode u vozilo. Također vidi se kako isto vozilo u večernjim satima potpuno natovareno odlazi iz dvorišta Doma učenika u Doboju.

Sve ovo kako tvrdi gledatelj koji je dostavio snimku događalo se prije nekoliko dana. Na snimkama se vidi privatno vozilo s  jasno vidljivim brojem tablica kako ubacuje vodu i dječje pelene.

Isto to vozilo ponovo u večernjim satima uzima nove količine humanitarne pomoći. Ostali snimci pokazuju ponovo nova lica koja iz Doma učenika Doboj ubacuju više kutija humanitarne pomoći što je morbidno, ako se zna da pomoći nema ni za one najugroženije.

Za to vrijeme, građanima Doboja koji dođu na vrata Doma učenika, govori se da je radno vrijeme do 11 sati ili da mogu dobiti samo sojino mlijeko. Nismo uspjeli utvrditi o kojim osobama je riječ, ali se nadamo da će ih netko iz Doboja prepoznati.

Obavezno pogledajte video snimku!

SHorić/dnevno.ba

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari