Connect with us

Reagiranja

SOHV: Pedofilija je kazneno djelo

Objavljeno

on

Kada je Karolina Vidović Krišto 2013. bila nominirana za homofoba godine uz nju su bili nominirani i kardinal Josip Bozanić, biskup Valentin Pozaić, pokojni vlč. Adalbert Rebić i profesor Ivan Poljaković. U tekstu nominacije Zagreb Pride je, među ostalim, naglasio: “Specijalni tim mazohista/mazohistkinja za vas je zagrabio s dna kace, a na vama je da izaberete najgore među najgorima. Prisjetimo se, dosadašnji Homofobi godine su nakon osvajanja ove laskave titule napustili svoja radna mjesta, stoga pametno birajte.”

 [ad id=”68099″]

U to vrijeme prof. Poljaković već je morao napustiti svoje radno mjesto. Kako su ostali “nominirani” bili otac kardinal, otac biskup i velečasni, jedina osoba koja je mogla dobiti otkaz bila je Vidović Krišto. Izravno se, dakle, ciljalo na nju.

Svojim radom Vidović Krišto tih se mjeseci našla u središtu pozornosti jer je, prije svega ljudski moralno, a onda, i prema zakonu i novinarskim uzusima, istražila i prokazala pedofiliju kao temelj tzv. spolnog odgoja, te, u skladu ne samo sa zakonom, nego i u skladu sa svim moralnim i ljudskim načelima osudila pedofiliju, kao i one koji je provode, na nju potiču, odobravaju, prešućuju, koji pokušavaju institucionalizirati i legalizirati pedofiliju.

To je naglasila i u tekstu, koji je nakon “nominacije za homofoba” objavljen u lipnju 2013. na mnogim internetskim portalima. Dodala je i kako je jedno od najrelevantnijih istraživanja provedeno na osuđenim pedofilima dokazalo kako su više od 85% pedofila i homoseksualci.

S obzirom na tu činjenicu, ali i na razlog koji je Zagreb Pride naveo kao obrazloženje za njezinu “nominaciju” stječe se dojam da je ne napadaju ljudi koji imaju homoseksualne, nego oni koji imaju pedofilske sklonosti.

Naime, nakon što je objavila tekst u kojem je postavila pitanje “tko to mene napada – i zašto?!”, Zagreb Pride nije izabrao Karolinu Vidović Krišto, nego kardinala Bozanića.

Nikada u svom radu i djelovanju nije govorila o homoseksualnosti, a da je razotkrivanje pedofilije kao temelj tzv. spolnog odgoja i razotkrivanje institucionaliziranja pedofilije razlog zašto se Zagreb Pride okomio tada na ovu višestruko nagrađivanu novinarku govori i njihovo obrazloženje. Citat: “Ova bivša urednica emisije „Slike Hrvatske“ na HRT-u uključila se u histeričnu antihomoseksualnu kampanju tako što je u eter nacionalne TV kuće pustila propagandni prilog „Pedofilija kao temelj spolnog odgoja?“

Nijedna iznesena činjenica iz spomenute emisije objavljene 29. prosinca 2012., do danas nije demantirana. Činjenica je da je Alfred Kinsey poticao i plaćao pedofile da seksualno zlostavljaju dojenčad i djecu. Kinsey je na temelju tog zlostavljanja u svojoj knjizi objavio kako je, primjerice, dijete u dobi od 4 godine u 24 sata doživjelo 26 orgazama. Na temelju tih zločina postavio je tezu da su djeca tzv. seksualna bića od rođenja. Upravo ta teza je temelj tzv. spolnog odgoja.

Taj tzv. spolni odgoj i dalje je u svim hrvatskim školama a da većina roditelja o tome pojma nema. Nedugo nakon ustavne odluke bivši ga je ministar Jovanović vratio u škole, te se pohvalio kako ni zareza nije promijenio.

Podsjetimo, taj dio kurikula pisao je Aleksandar Štulhofer, stipendist i suradnik Instituta Kinsey, koji je, među ostalim, surađivao i objavio knjigu s deklariranim pedofilom. Mišljenja smo da je to u najmanju ruku sukob interesa.

Nakon što je u svibnju 2015. Županijski sud u Osijeku potvrdio presudu Općinskog građanskog suda u Zagrebu, na temelju koje Zagreb Pride mora platiti zbog nanesene nepravde i štete Karolini Vidović Krišto, HND saziva konferenciju za medije kako bi o toj presudi govorio kao o mogućem ograničavanju slobode govora?

Tim činom HND zajedno sa Zagreb Pride-om daje do znanja kako im je prihvatljivo novinarku, članicu HND-a zbog profesionalno obavljenog posla koji se uopće ne tiče homoseksualnih pitanja javno napadati i blatiti je kao nekoga tko je najgori od najgorih, netko tko je s dna kace, itd.

HND tada nije stao u obranu novinarske profesije – pa makar i na temelju slobode medija ili slobode govora.

Podsjetimo, kada je Vidović Krišto početkom 2015. internim dopisom pokušala zaštiti svog poslodavca, javni medij HRT, kao i sve zaposlenike HRT-a, dobila je otkaz jer se zakonski predstavnik osjećao omalovaženim. HND je tada njie zaštitio. Tek nakon što je HHO reagirao oglasio se i HND – i zbog interno izgovorene riječi za novinarku koja je jedina radila svoj posao zatražio “blažu kaznu”.

Ni danas nam nije jasno kako HND tumači slobodu govora i mišljenja kada je za novinarku koja je interno iznijela činjenice zatražio kaznu?!

Najvažnije od svega što ovim priopćenjem želimo naglasiti je slijedeće:

neprihvatljivo je kada se netko, bilo tko, svjesno ili nesvjesno, aktivno ili prešutno stavi u službu institucionaliziranja pedofilije. Za takve nigdje mjesta nema, ni u Hrvatskoj, ni u bilo kojoj drugoj zemlji svijeta.

Prestanite izjednačavati homoseksualnost s pedofilijom, i stanite uz bok svima nama, bez obzira na dob, spol, vjeru, nacionalnost, seksualno ili političko opredjeljenje – i borimo se zajedno protiv pedofilije, protiv legalizacije i institucionaliziranja pedofilije.

Pozivamo:

  • HND,
  • Zagreb Pride,
  • sve slične LGBT udruge,
  • sve koji svoju homoseksualnost žive javno,
  • te Queer Zagreb (udrugu koja je u Zagreb dovela deklariranog pedofila Gerta Hekmu koji se zalaže za spuštanje dobne granice za stupanje u seksualne odnose s djecom od 6 godina)

da javno osude tzv. spolni odgoj za djecu i školarce jer se temelji na kaznenom djelu pedofilije,

da javno osude Institut Kinsey, također zbog kaznenog djela pedofilije, te

da se javno zauzmu za izbacivanje tzv. spolnog odgoja iz svih, pogotovo iz odgojno-obrazovnih institucija jer se temelji na kaznenome djelu pedofilije.

23 udruge dragovoljaca, branitelja i stradalnika Domovinskog rata okupljenih u

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara/kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari