Pratite nas

Pregled

Šokantna ispovijest žene Borisa Lalovca: Udarao me, a kada sam imala zloćudni tumor nije me ni podsjetio

Objavljeno

na

U emisiji ”Bujica” autora i voditelja Velimira Bujanca emitiranoj u srijedu navečer, objavljen je doista šokantan materijal koji je uznemirio veliki dio javnosti.

Naime, emitiran je zvučni prilog u kojem se čuje svađa između bivšeg ministra financija, SDP-ovca Borisa Lalovca i njegove sada bivše supruge Tončike Anastasie Lalovac.

Iz priloga je evidentno obiteljsko nasilje koje je Lalovac provodio prema svojoj supruzi, a agresivno je ponašanje ”začinio” s nekoliko šamara nemoćnoj ženi.

Povod je bio taj da je supruga pronašla kompomitirajuće poruke u mobitelu svog bivšeg supruga, a koje mu je navodno slala njegova ljubavnica te ga je pitala ”kakva je to poezija”, na što je Lalovac počeo gubiti kontrolu i vikati sve jače na Tončiku.

U samom razgovoru s urednikom Bujancem, gospođa Tončika potvrdila je autentičnost ove snimke:

Dakle, prikazan je autentičan materijal na kojima se bivši ministar financija, potpredsjednik SDP-a, Boris Lalovac, najprije verbalno suočava sa suprugom Tončikom.

Nakon nekoliko minuta u kojima supruga, čuje se na snimci, pokušava od svog nasilnog muža zatražiti objašnjenje, Lalovac potpuno gubi kontrolu. Zatim se čuje nekoliko udaraca, a Lalovac viče “Evo ti, pička ti materina u nekoliko navrata”.

U Bujici je prikazana I fotografija ozlijeđene noge supruge Tončike na kojoj su vidljivi veliki podljevi.

“Ta snimka je autentična, snimljena je u našem stanu”, komentirala je Tončika.

Kazala je i kako je o tim brutalnim napadima nekoliko tjedana prije izbora obavijestila vrh SDP-a, među njima I Milanku Opačić, ali i Zorana Milanovića, no, nitko joj nije nikada odgovorio na mail.

“Policija je bila korektna I sve su predali Državnom odvjetništvu. Za sada nikakvu dokumentaciju I obavijest nisam dobila. Bila sam kod njih prije blagdana I pokušala dobiti informaciju u kojoj je fazi moj slučaj, ali državni odvjetnik mi je samo zahvalio što sam došla I otpratio me do lifta”, razočarano je komentirala.

Kaže kako joj je suprug rekao da nema izgleda protiv njega, a spomenuo je I da iza njega kako kaže ”stoje Cvitan, Miljanić I sl”.

“On je bio fizički nasilan, a prebacila sam I ured kod mame jer mi je prijetio da će sve razbiti. Čak tri puta me udario u glavu, a kada sam imala zloćudni tumor nije me ni podsjetio”, komentirala je bivša supruga Lalovca.

Isto tako drži da je problem bio taj što je ona vrlo bliska sa svojom obitelji. On je, kako kaže, naglašavao da ima svoj odvojen život. “Dosta sam često nalazila I poruke.

Dolazio je kasno dama, a stalno je naglašavao da su to službeni razgovori”, kaže Tončika. Naslućivala je I kako je Lalovac blizak I sa svojom tajnicom kabineta. Nalazila je slike, mailove, ali I mnoge druge stvari koje su upućivale na to kako je muž vara.

Iako su se razveli nakon dva mjeseca, slučaj još nije gotov, a da priča bude bizarnija, SDP-ovac je traži I alimentaciju.

Tončiki nitko nije pomogao. Iako se javila udruzi Babe, one joj nisu pomogle. “Borisu se svi klanjaju zato što je bivši ministar. On je možda dobar za svoju stranku, ali za mene nije bio”, zaključuje Tončika, prenosi direktno.hr

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Pregled

Božinović u State Departmentu: Hrvatska ključna za sigurnost jugoistočne Europe

Objavljeno

na

Objavio

Foto: Hina

Pomoćnik američkog državnog tajnika za Europu i Euroaziju Wess Mitchell, istaknuo je u srijedu na sastanku s hrvatskim ministrom unutarnjih poslova Davorom Božinovićem da je Hrvatska ključna za sigurnost jugoistočne Europe i “primjer dobre vladavine i uspješnog pristupanja euroatlanskim integracijama”.

“U tom smislu joj pripada i važna uloga za dovršetak euroatlanske integracije ostalih zemalja jugoistočne Europe. Prioritet naše administracije je imati snažne strateške odnose s Republikom Hrvatskom”, kazao je Mitchel na sastanku u američkom State Departmentu kojega je Božinović posjetio kao prvi hrvatski ministar unutarnjih poslova u vrijeme nove američke administracije.

“Ovo je bila dobra prilika da se potvrde dobri saveznički odnose SAD-a i Hrvatske. Mitchel je poznavatelj prilika u Europi i Hrvatska i Amerika na sve izazove s kojima je suočena Europa i naš dio svijeta dijele jednak pristup”, izjavio je Božinović nakon sastanka.

SAD podržava izgradnju NLG terminala na Krku i rješavanje pitanja sa Slovenijom

Na sastanku s Mitchelom razgovaralo se o strateškom partnerstvu Hrvatske i SAD-a kada je riječ o bilateralnim odnosima i zajedničkoj ulozi u jugoistočnoj Europi. Poseban naglasak stavljen je na nastavak suradnje oko izgradnje LNG terminala na Krku koji je važan i za energetsku sigurnost i diversifikciju, a koji SAD promatraju i kao strateški projekt.

Ministar je izvijestio o donošenju posebnog zakona kojim bi se ubrzala operacionalizacija tog projekta, a pomoćnik Mitchel je potvrdio da je to jedan od strateških projekata i za vladu predsjednika Trumpa te da uživa punu podršku SAD-a.

Mitchela je posebno zanimalo hrvatsko stajalište o dinamici odnosa sa Slovenijom u svjetlu odluke Arbitražnog suda. Božinović ga je detaljno izvijestio o genezi graničnog pitanja te iznio poznato hrvatsko stajalište, posebno istaknuvši kako nije moguća provedba odluke Arbitražnog suda koju Slovenija pokušava jednostrano primijeniti te da se Hrvatska zalaže za bilateralno rješavanje ovog pitanja slijedom. Na tom tragu je, dodao je Božinović, Hrvatska slovenskoj strani izložila konkretan prijedlog u vidu Protokola kojim se predlažu konkretni koraci i potvrđuje konstruktivan pristup Hrvatske u rješavanju ovog pitanja.

Mitchel je prenio očekivanja da dvije saveznice u EU i NATO-u ovo pitanje riješe na konstruktivan način, ali i izrazio spremnost da se, ukoliko to obje strane ocjene uputnim, SAD eventualno uključi u postizanje dogovora. Najavio je posjet regiji u proljeće ove godine.

Susret sa senatorom Johnsonom

Nakon posjeta State Departmentu Božinović se u Senatu sastao sa senatorom Ronom Johnsonom kojega je izvijestio o trenutnoj situaciji u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi.

“Ono što nam je zajednički cilj je da države našeg susjedstva postanu članice NATO-a i EU i Hrvatska tu kao država koja je i model da je sve te ciljeve moguće postići uz ozbiljan trud i ozbiljnu opredijeljenost prema euroatlanskim aspiracijama može sa svoje strane dati puni doprinos”, kazao je Božinović nakon sastanka hrvatskim novinarima.

I sa senatorom je bilo riječi o izgradnji LNG terminala na Krku te je, u kontekstu njegove realizacije, istaknuta strateška pozicija Hrvatske za koju je i SAD-u i Hrvatskoj “u interesu da ju iskoristimo”.

“Razgovarali smo i o izazovima suvremenog doba kao što su borba protiv terorizma i organiziranog kriminala, a to su i pitanja koja ćemo malo detaljnije razmotriti s našim sugovornicima u danima koji slijede”, rekao je hrvatski ministar unutarnjih poslova.

Na novinarsko pitanje kako interes američke administracije za naš dio svijeta ne posustaje ni unatoč agendi nove administracije “Amerika prva”, Božinović je kazao: “Amerika prva, ali Amerika koja je svjesna da je Hrvatska njezin najstabilniji partner u jugoistočnoj Europi”.

(Hina)

facebook komentari

Nastavi čitati

Pregled

Dr. Željka Markić: Tko mrzi Hrvatsku? (VIDEO)

Objavljeno

na

Objavio

Dr. Željka Markić uzvraća udarac: Ostojić, Markovina i Nina Obuljen na istoj su strani; cenzurirali bi nas, a preko svojih medija upravo oni šire i potiću mržnju!

Napadaju me mediji čijim sponzorima – stranim trgovačkim lancima – smeta to što se zalažem za zabranu rada nedjeljom i očuvanje obiteljskih vrijednosti,” izjavila je dr. Markić i dodala: “Smetam i dvjema najvećim strankama HDZ-u i SDP-u jer pripremamo referendum o izmjenama izbornog sustava, nakon kojeg će narod biti poštenije zastupljen u Hrvatskom saboru!”

Predsjednica Udruge ‘U ime obitelji’ odgovorila je u Bujici i kontroverznoj Mimi Simić, a Davora Bernardića je upitala: “Di su pare od kriminala SDP-ovog ministra poljoprivrede Jakovine?!”

Za Bujicu su govor mržnje lijevo-jugoslavenskih ekstremista komentirali dr. Zlatko Hasanbegović, dr. Hrvoje Tomasović i hrvatska glazbena diva Meri Cetinić!

Dr. Željka Markić rekla je “da se cenzurom može smatrati i kada ministrica kulture Nina Obuljen odbije financirati Sedlarov film o samoubojstvima hrvatskih branitelja, a više od 800.000 eura našeg novca dodijeli filmu u kojem se vrijeđaju ratne udovice.” Izrazila je čuđenje kako Vlada i dalje financira Pupovčeve ‘Novosti’, a oni pišu da bi trebali završiti u jamama oko Zagreba! ‘Novosti’ je nazvala “smećem”, a ponašanje ministrice kulture “sramotnim”…

Marin Miletić: Mržnja koju velik dio medija širi prema Željki Markić je prestrašna

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Komentari