Connect with us

Šokantno priznanje Ante Tomića

Objavljeno

on

Imam problema s alkoholom – ne pijem 

Sve one fotografije na kojima vidimo nesuđenog generala JNA, prikrivenog Hercegovca i ratnu kukavicu, Antu Tomića, s čašom u ruci zapravo su klasične podvale, pojednostavljeno rečeno – fotomontaže. Muškarac bez brkova uopće ne pije, barem je tako sam priznao u najnovijem uratku objavljenom u režimskom biltenu, Jutarnjem listu.

Ovakvo šokantno priznanje, vjerujemo, deprimiralo je većinu čitatelja Jutarnjeg lista, njih trideset koliko ih je još preostalo u Hrvatskoj, koji su sve nestašluke Ante Tomića pripisivali alkoholu. Zastrašujuće je i pomisliti da su Tomićevi članci, koji otvoreno pozivaju na linč te mržnju, barem neki od njih, dakako, ne svi, napisani u trenutku dok je ‘šeširdžija’ bio pri zdravoj pameti? Doduše, Tomić je priznao da ne pije, ništa nije govorio o mentalnom poremećaju tako da se uvijek može vaditi na ovo drugo, no, pitanje kredibiliteta se ipak ne može izbjeći. Naime, kome biste više vjerovali, kad biste se morali odlučiti, pijanici ili luđaku? Nipošto ne insinuiramo da je Tomić nešto od toga, ponovimo, čovjek je lijepo priznao u pokajničkoj kolumni da ništa ne pije, Tomiću se može vjerovati, vjeruje mu i legalni ratni profiter, brat po kukavičluku, Ninoslav Pavić.

Narod zna da svi mogu imati krivo, no, gazda nikada. S obzirom na tešku financijsku situaciju u koju je gazda dospio, a dospio bi u provaliju veću od kratera na Marsu da mu režim ne priskače upomoć i tako dodatno uništava opljačkanu hrvatsku sirotinju, spremni smo povjerovati kako je Ante ovog puta iskren, zaista ne pije, ne bi si to mogao priuštiti, kao ni ćevape na Badnjak, o čemu se još uvijek priča po Splitu. No, pustimo Split, kad bismo govorili o gradu koji nikad ne spava, a uvijek priča, naletjeli bismo na neke spremačice, iliti čistačice, koje i danas pričaju o Anti Tomiću i vremenu kada se ovaj zaljubljenik u Josipa Šimunića redovito, navodno na javnom mjestu, družio sa svojom ‘majmunom’. Ako znate što želimo reći?

Pobunio se, što je posve logički s obzirom da ovog puta imamo posla s trijeznim čovjekom, Ante Tomić protiv masovne izgradnje stadiona u Hrvatskoj, u kojoj je nakon samostalnosti izgrađeno pola stadiona. Ima Tomić apsolutno pravo, zašto bi Hrvati svoj novac davali u izgradnju stadiona, sportskih dvorana, na kojima bi se njihova djeca igrala i trenirala kako ne bi bila na ulici, umjesto da novac ulažu u birtije ili pak u projekte Ninoslava Pavića, u što, indirektno, kroz predstečajne nagodbe, ulaže aktualni režim te time puni džepove legalnih ratnih profitera, a ovi Ante Tomića. Prema hrvatskoj sirotinji FINA se ponaša kao legalna razbojnička družina, osim prema gazdi.

Potpuno smo uvjereni, dakle, da je Tomić najnoviji članak napisao trijezan, no, iako uvjereni usuđujemo se postaviti pitanje, ako je bio trijezan kad je pisao ovakve gluposti koliko je bio pijan tijekom obračuna s Crkvom, vjernicima, braniteljima te Ninom Raspudićem? Bojimo se i pomisliti što je iduće na redu, Boris Dežulović koji reklamira čistu izvorsku vodu?

Ne samo da ne pije, Tomić ni ne puši…, barem ne…, no, o tome drugom zgodom. Ne vjerujete? Pitajte Juricu Pavičića.

Ivana/tinolovka

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari