Connect with us

Kronika

Solidarnost na djelu: Akcije pomoći za malog Petra koji je otputovao u Essen na liječenje

Objavljeno

-

Petar Knezović osmomjesečno je dijete iz Mostara kojem je rutinskim pregledom dijagnosticiran bilateralni retinoblastom odnosno brzorastući, izrazito agresivni tumor koji je zahvatio oči ovog dječaka. [pullquote_left]Ovu akciju smo i mi kamenjar.info podržali kako reklamom tako i donacijama! Želimo malom Petru uspješan oporavak i nek Bog Blagoslovi njega i njegovu Obitelj! Sretno[/pullquote_left]

Od tog trenutka vijest o bolesti ovog dječaka proširila se cijelom BiH i svi su se složili u jednom, a to je da će pomoći dječaku kako bi mogao obaviti operaciju koja bi ga spasila.

Osim uplatama na žiro račun, te pozivom na broj 092 890 829 (2 KM/poziv) svoj doprinos dali su, preko Udruge ‘Zagrljaj’, i hrvatski nogometni reprezentativci koji su u petak i subotu održali otvorene treninge za sve navijače u Mostaru i Širokom Brijegu čija su sredstva od treninga išla za pomoć malenog Petra.

Na aukciju su stavljene i mnoge stvari sportaša. Cijena dresa Luke Modrića kojeg je na Facebook aukciju stavio Marko Božić dosegla je cijenu od 750 KM.

Netom potpisana nogometna lopta svih igrača hrvatske reprezentacije s stadiona Pod Bijelim Brijegom koju je na javnu aukciju na društvenoj mreži ponudio Darko Mandić dosegla je, trenutno, cijenu od 600 KM. Aukcija završava u srijedu točno u podne.

U srijedu u 13 sati na valovima RDV bit će održana i humanitarna aukcija za malog Petra Knezovića, gdje će se ponuditi potpisani reket i loptica iz Wimbledona Marina Čilića.

Ne znam kako zahvaliti svima. Nemam riječi kojima bih mogao opisati ljudsku plemenitost i dobrotu. Imam mnoštvo poziva, svi žele dati svoj doprinos. Za sada još ne želimo izlaziti u javnost s brojkom koja je prikupljena, jer ne znamo niti točan iznos operacije“, kazao je za Bljesak.info Jurica Knezović, stric oboljelog dječaka.

Mali je Petar u subotu s obitelji otputovao u Essen, gdje bi danas trebao ići na pregled.

Bljesak.info

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari