Connect with us

Kolumne

SPOL, ROD, OKOT, LEGLO,….

Objavljeno

-

Nasilje nad zdravim razumom nije počelo jučer. Počelo davno i perfidno je ukomponirano u mnoge društvene pore i nažalost vodi ka sumraku civilizacije.

Dojučerašnje latentne negativne seksualne orijentacije čovjeka postaju potpuno manifesne i što je još poraznije oni koji ih imaju počeli su se njima dičiti pa tako sada traže i njihovu legalizaciju. To obuhvaća sve ono što se do jučer zvalo protuprirodnim i bilo je kažnjivo.

Kažnjavanje je sasvim sigurno bila pogreška jer se bolesnici trebaju liječiti a ne kažnjavati. Otišlo je toliko daleko da se svi oni koji prihvaćaju zakone prirode proglašavaju zaostalima ili konzervativnima, a oni koji neprirodno žele pretvoriti u prirodno i ozakoniti nakaradnosti su napredni i trebali bi biti avangarda.

Svatko tko i malo slijedi zakone prirode potpuno je svjestan kako je započeo proces destrukcije ljudskog društva vođen genetskim škartom koji je ideološki iniciran i potpomognut od interesnih skupina koje žele zavladati svijetom. Upravo tim skupinama smeta zdrava katolička obitelj koja je sazdana od čvrstih i poštenih muškaraca i žena koji slijede zakone prirode.

Posebno opasni za njih su oni koji slijede nauk vjere jer ona razotkriva svu njihovu negativnost i nakaradnost. Stoga u borbu protiv vjere kreću dobro organizirani i potpomognuti financijskim sredstvima nemoralnih svjetskih moćnika.

GDJE MI TO DANAS ŽIVIMO?

Mi nažalost još uvijek živimo u društvu koje je opterećeno ostacima totalitarnog režima koji se rukovodio spiralom zla za ostvarenje svoje sotonske ideologije. Premda je moderni svijet osudio totalitarne sustave kod nas još uvijek ti totalitaristi zaustavljaju daljnji razvoj društva koristeći se svim mogućim sredstvima.

Bore se kako bi sakrili svoje sotonske mega zločine koje normalan ljudski um ne može shvatiti, a kamoli prihvatiti kao oblik ponašanja. Spremni su udružiti se i sa samom Sotonom radi ostvarenja svojih paklenih ciljeva. Nakaradni um moćnika počeo se koristiti tim bolesnicima osiguravajući im financijsku i svu drugu podršku.

Kojekakve nevladine udruge koje su svoja imena odabrale tako da zavaraju glupane kako su one jedine moralne vertikale društva, koriste se državnim proračunom i Sorosevim financijskim injekcijama, a u stvari djeluju upravo protiv društva koje ih financira. Sjetite se Soroseve izjave kako mu je u životu preostalo još samo to da sruši katoličku crkvu.

TKO IM SMETA?

Kroj cjelokupnu našu povijest vjera je odigrala najvažniju ulogu u očuvanju našeg nacionalnog bića i tradicijskih vrijednosti. Ona je bila naš stup čvrstine i davala je snagu svim hrvatskim ratnicima u obrani hrvatskog Doma i ognja. Slijedeći Oca nebeskoga prošli su Hrvati kroz tisuće križnih puteva no sačuvali su svoj nacionalni identitet i tradicijske vrijednosti.. Nekad vjerničku Europu danas razara moralna bezličnost ateista i agnostika koji vjeruju samo u novac i spremni su učiniti baš sve da do njega dođu. Nasuprot tome Hrvati su ostali vjerni svetoj crkvi katoličkoj pa tako predstavljaju pretvrd orah ateističkim hordama pa putu ostvarenja njihovih ciljeva.

JE LI TO STVARNO TAKO?

Pregledavajući komunističku arhivu pronaći ćete hrpu dokumenata koji govore o tome kako se provodila, a i danas provodi borba protiv Hrvata. Vašu pažnju sasvim sigurno će privući onaj pod naslovom „Deset zapovjedi komunista“. Taj dokument pokazuje svu ideološku nakaradnost komunističkog totalitarnog sustava koji se ovog trenutka želi preko potpisa Istambulske konvencije udružiti sa svim emocionalnim bolesnicima svijeta kako bi se vratio na vlast. Makijavelistički pristup koji slijede uključuje i najmračnije metode kojima su se koristili tijekom i nakon II. svjetskog rata. Dobro znajući snagu Deset zapovjedi Božjih partijski ideolozi sastavljaju svojih deset zapovijedi koje bi trebale srušiti Božje (prirodne) zapovjedi.
Iz točnog prijepisa dokumenta u saznat ćete istinu cijelosti pa evo pročitajte ga.

Deset zapovjedi komunista.

Druže, propagandista, ti si jedno od najjačih orudja i zato da bi tvoja propaganda bila što jača i uspješnija, eto ti kratke slike kako mora izgledati tvoj rad.
Sjeti se uvijek da je tvoj zadatak i da ti radiš na boljševizaciji cijele Evrope. Pod bilo koju cijenu i na bilo koji način tvoj je zadatak da boljševiziraš sredinu u kojoj se krečeš.

Boljševizirati, kako je tebi poznato, znači osloboditi ljudstvo ropstva koje mu je kršćanstvo donijelo .tokom više stoljetnog svog nečovještva; osloboditi ljudstvo pojma vjere, pojma povjerenja, pojma privatnog vlasništva. Ali tvoj zadatak je za sada ograničen na ovih deset zapovjedi.

l. Pred tvojim još nezrelim drugovima ne iznijeti u cjelosti cilj našega rada, jer bi time mogao izložiti opasnosti sam uspjeh.
2. Boriti se protiv sviju, a naročito, protiv licemjernih popova koji propovijedaju manje više istinitost naših namjera i našeg cilja. Odlučno nijekati da mi nećemo vjere, otadžbine i obitelji.
3. Šalom, zajedljivošću i uopće jednim slobodnim i zadovoljnim ponašanjem, pokazati da si slobodan i da ti nijesu zato potrebne vjerske izmišljotine. Šta više, da se tako živi ugodnije, jer si slobodan da radiš sve šta želiš.
4.Tvoj naročiti zadatak jest da uništavaš moral služeći se zlom, da takav nemoral usadjuješ u neiskusne i da stvaraš tako raskalašenu sredinu to jest, ono što licemjerni popovi nazivaju nemoralnošću. To je tvoj najviši zadatak…uništiti svaki moral.-
5.Svim sredstvima sve više udaljivati svoje drugove od crkve, naročito prikazivajući u zlu svijetlu popove, biskupe i t.d. Klevetati i služiti se lažima. Biti će svrsishodno služiti se kakvom sadašnjom ili prošlom sablaznošću i to upotrebljavati u govorima pred svojim drugovima.
6.Druga velika poteškoća u tvome radu jest katolička obitelj .Horo? je uništavati sijući slobodarske ideje u braku; prikazujući rastavu braka kao najčovječanskiju stvar u životu ljudskom; poučavajući omladinu u slobodnoj ljubavi; držeći govore protiv braka i nastojeći da mladići i djevojčice budu što više moguće u zajedničkom društvu.
7.Odgajati radništvo u nepodnašanju bilo koje vlasti i u neposluh, a to paziti naročito na mladje kojima treba usaditi neposluh prema obitelji, prema poslodavcu, prema državi. Odvojiti mladost od obitelji.
Usaditi u radnika ljubav za nerede, za grubu silu, osvetu i odgajati ga tako da se ne smije strašiti krvi.
9.Opetovano tvrditi načelo kako je radnik žrtva kapitalista i njihovih prijatelja vlastodržaca i popova. Radnik je najjači i prema tome on mora da vlada.
10.Budi uvijek odlučan i pri ruci svojim drugovima u njihovim malenim željama; govori mnogo i odlučno; nek te se uvijek Čuje, nametni se svagdje. Dobro djelo koje čine katolici nastoj sakriti ili prikazivati ga kao svoje. Prednjači svim pokretima…borba, borba, borba protiv sviju, protiv popova, crkava (bilo koje vjeroispovijesti),protiv morala. Prikazati radniku da smo samo mi slobodni i da samo mi možemo osloboditi. Ne bojati se kad bismo morali sakrivati još 20-25 godina. Naš rad se nastavlja, jer je u vijek moguće i katolici će nam pomoći pošto su neznalice, strašijivi i neradini. Mi ćemo pobijediti. Budi jedna delija komunističkog života, dominiraj svoju okolinu, Neprijatelj br.l.je rimska crkva i kršćanska obitelj.
P.S. Taj papir nemoj davati svećenicima ni narodu koji nije zrio za naše ideje.

I onima najglupljima, a pogotovo imalo obrazovanima sve je jasno kad pročitaju ovaj sotonski ideološki dokument.

TKO PREDOVI BORBU ZA

Iz istupa ranije spomenutih nevladinih udruga potpuno je razvidno kao su one samo slijednice komunističke ideologije. Stvorene su kako bi se borba protiv svega što je hrvatsko nastavila koristeći se izdašnim donacijama poreznih obveznika među kojima sasvim sigurno ima najviše vjernika. Ta sredstva osiguravaju posredstvom izdajnika ubačenih u sve institucije društva.

Čast svim onima koji su ta sredstva polučili na temelju svojih programa na temelju kojih će osigurati pozitivni razvoj RH te sačuvati sve naše tradicijske vrijednosti.

Vrlo je zanimljivo kako se baš te i takve udruge bore za legalizaciju droga, prostitucije, isto-spolnih brakova i abortusa kao najvećeg zločina protiv najnevinijih osoba. Nije slučajno ni to što su upravo te udruge najsrčaniji pobornici za potpisivanje Istambulske konvencije. Obrazac političke borbe protiv Hrvata je odavno je poznat, uvijek je isti, a mijenjaju se samo realizatori.

Svako tko prihvaća odredbe ove konvencije, baš kako je rekao jedan biskup , samostalno se izopćuje iz Crkve. Potpis iste smrtonosni je pucanj u vlastito nacionalno biće. Činom prihvaćanja potpisa ove konvencije HDZ je izdao nacionalne interese i to je nažalost početak njegovog kraja kao najjače političke stranke.

Ne poslušati 19 biskupa, intelektualce i akademike i donositi autokratske odluke činovi su koji će sasvim sigurno polučiti i primjerenu političku sankciju.

NEĆU VIŠE S TOBOM, KUNEM TI SE BOGOM – ANDREJ!

Premijer Plenković grčevito se bori za potpisivanje Konvencije misleći kako će se nakon odrađivanja mandata vratiti u Bruxelles. Ne gospodine Plenkoviću, vi nećete dočekati kraj mandata, a kako radi vaših stavova više ne možete predstavljati Hrvatsku ne računajte s mjestom u EU parlamentu.

Vjerujem kako to nije samo moje mišljenje već ga dijele svi iskreni domoljubi i vjernici. Vaše prihvaćanje odluke Vijeća za suočavanje s posljedicama vladavine nedemokratskih režima kojom se i dalje veliča komunistički simbol zvijezda petokraka, pod kojom je za vrijeme i nakon II. Svjetskog rata počinjen genocid nad hrvatskim narodom te nedavna krvava agresija na Republiku Hrvatsku, kao i vaše prihvaćanje ove konvencije zbacilo je sve vaše maske.

Čini mi se da ste sami zabili posljednji čavao u svoj politički lijes i bilo bi najpametnije da odstupite. Nadam se da će Hrvatski sabor pokazati razbor i kao mnogo puta u povijesti zaštiti naše nacionalne interese i neće krenuti vašim stopama te neće ratificirati Istambulsku konvenciju.

A što se tiče referenduma o pitanju Istambulske konvencije mislim da ga se vi ne bojite jer imate u pričuvi Ustavni sud koji po načinu odabira sudaca nije ništa drugo nego velika koalicija HDZ-a i SDP-a. Usput rečeno mnogi politički analitičari u ovom trenutku smatraju kako svi politički potezi u te obje stranke vode u takozvanu veliku koaliciju. Sjetimo se odluka Ustavnog suda o referendumskom pitanju o ćirilici ili pak o abortusu.

Unatoč mišljenju medicinske struke koja je potvrdila da život počinje začećem i članku 21. Ustava RH u kojem jasno stoji kako svako ljudsko biće ima pravo na život te kako u Republici Hrvatskoj nema smrtne kazne, suci našeg najvišeg suda nisu mogli pojasniti pitanje nasilnog pobačaja već su to prepustili nekom drugom sazivu sudaca. Čini mi se kako su poput Pilata oprali ruke jer je to političkim moćnicima koji su ih postavili bio previše vruć krumpir.

Pitanje Istambulske konvencija još je vrući krumpir pa mi se čini kako bi i referendum kao posljednje sredstvo za otrežnjavanje pijane i bahate vlasti oko ovog pitanja opet mogao biti uškopljen.

BOŽE PROSVIJETLI PAMET ODGOVORNIMA!

Gospodo, ne dozvolite legalizaciju rodne ideologije pod krinkom zaštite žena od nasilja. Naši zakoni regulirali su sva ljudska prava i to s vrlo visokim standardima koje ta konvencija nema i ne poznaje. Sasvim dovoljno bi bilo osigurati provođenje postojećih zakonskih odredbi. Ne dopustite da Istambulska konvencija u naše društvo unese kaos.

Gospodo bezbožnici ako mislite da će to mrtvo slovo na papiru spriječiti nasilje nad ženama onda se grdo varate. Bilo bi vam pametnije da se okrenete vjeri koja propovijeda ljubav, mir i toleranciju, a ne nasilje i kaos koji nam nudite Pogledajte s kakvom se problemima suočavaju neke zemlje koje su ju ratificirale.

Nakaradno tumačenje ljudskih prava otišlo je u nekim zemljama toliko daleko da su legalizirali spolni odnos sa životinjama. Čini mi se kako u svojoj visokoj umnosti nisu uspjeli spoznati razlike između spola, roda, okota i legla. Takvoj nakaradnoj i bolesnoj ideologiji najveća je prepreka vjera i upravo zato njihov je primarni cilj zatrti vjeru. E to vam gospodo u Hrvatskoj neće proći.

Kao što rekoh, Hrvati su prošli mnoge križne puteve, a proći će i ovaj današnji koji jedan od najtežih. Najteži zato jer nam ga prirediše hibridni Hrvati u službi svjetskih moćnika. Da proći ćemo ga i to pobjedom nad zlom koje se osovilo kao nikada prije.

Zaboravili su bolesnici kako Hrvati od sklapanja ugovora s papom Agatonom u sedmom stoljeću nikada nisu pogazili danu riječ i dio su svete crkve katoličke koja će nadvladati svaka vrata pakla pa tako i onog pakla kojeg su nam ti svjetski bolesnici moderatori.
NEKA NAS VODI VJERA U BOGA I HRVATSKA SLOGA!

Zoran Čapalija Čaplja

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari

Oglas