Connect with us

Reagiranja

Spriječili smo preimenovanje Mjesnog odbora ‘Dr. Ante Starčević’

Objavljeno

-

Zajedno, uspjeli smo! Uz snažnu podršku sugrađana, koji su u velikoj većini osudili taj zaplotnjački naum platforme “Zagreb je naš”/“Možemo”, spriječili smo preimenovanje Mjesnog odbora “Dr. Ante Starčević”! Pod pritiskom javnosti, sa sjednice MO-a morali su sinoć povući prijedlog o preimenovanju – o tom (novom) pokušaju ideološkog nasilja nad našim gradom, piše HDZ Zagreb na Facebooku

“Akcija Starčević” odličan je primjer kvalitetne višerazinske suradnje unutar #HDZ – od angažmana članica i članova temeljnog ogranka na terenu, u kontaktu sa susjedima u MO-u, preko odvažne i pravodobne reakcije HDZ Trešnjevka Sjever & medijske i logističke potpore HDZ Zagreb, pa sve do nacionalne razine. Jučer su tako naši zastupnici u #SaborRH u više navrata oštro osudili taj “prijedlog” regresivnih ljevičarskih aktivista – kojima smeta čak i Otac Domovine! – a naše je članstvo ostalo mobilizirano do posljednjeg trenutka, do početka same sjednice MO-a.

I koliko god bili ponosni na ovaj uspjeh, svjesni smo da ćemo se suočavati s još dosta možemoističkih retrogradnih manevara. Takvi su, ideološki rigidni i isključivi, a bez znanja i kompetencija da rješavaju stvarne probleme u #Zagreb. To je jednostavno jače od njih. No i tada će im Zagrepčanke i Zagrepčani odlučno poručiti – Neće proći!

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas