Connect with us

Reagiranja

Sramotan intervju predsjednika HSP-a

Objavljeno

on

Gospodine Srb, ako Vas tako mogu nazvati, Ovo vam piše dragovoljac Domovinskog rata HRVI, zapovijednik Izv. Divr. Voda Sunja Ivo Vranić-Buva. Reagiranje prenosimo u cijelosti:

Osvrnut ću se na vaš intervju od 10.7.2016 godine “Naš HSP vise neće služiti HDZ-u za njegovo pomicanje prema sredini“.

[ad id=”93788″]

Vaš sramotni intervju koji ste dali u navedenom tjedniku 7dnevno gdje prozivate HDZ kako vi i vaša stranka ne želite više podržavati navedenu stranku HDZ.

Sada ću ja vas i vašu stranku HSP d.o.o prozvati. Naime toliko ste iznjeli neistine i laži u tom intervjuu ovdje želim istaknuti koga vi podržavate, a govorim ono sto znam tj. govorim o Sisačko-Moslovačkoj županiji o gradovima Sisku i Petrinji gdje vasi članovi kroz gradsko vijeće grada Siska podržavaju isto tako i grada Petrinje koaliraju sa strankama u Sisku SDP, HNS, HUS, a u Petrinji koaliraju sa tzv. reformistima SDP-om i dr.

Vi i jedan dio bivših predsjednika HSP-a ste uništili jednu časnu stranku HSP, popljuvali jedan dio ratnika HOS-a kojima skidam kapu do poda za njihovu žrtvu za domovinu.

Iznosite neke činjenice o HDZ-u dok sam ja i drugi moji prijatelji ratnici 10 godina pokušavali maknuti sa vlasti u Sisačko-Moslovačkoj županiji “crvenu barunicu” zbog podrške vaših članova nismo je uspjevali maknuti, ukazivali smo na pljačku jedne od najsiromašnijih županija (prodaja županijskih cesta, pa ti famozni savjetnici crvene barunice).

Pitam vas, a znam da su to članovi HSP-a koji su dizali ruku u županijskom vijeću za prodaju hitne, za prodaju šljunčare i tako dalje da ne nabrajam. Nekoliko nekretnina županice na sve to smo ukazivali, ali bez uspjeha jer je imala većinu sa rukama u županijskoj skupštini grada Siska.

Tim članovima nije tada smetao abolirani Rkman kao dožupan sve to su podržavali, a i vi to znate.
Zasto gospodine Srb? Zašto tada niste davali intervjuu? A i sada se dogada ista stvar vaši članovi iz Siska prozivaju dragovoljca Domovinskog rata sadašnjeg župana Ivu Žinica jer je iz HDZ-a.

Postavljaju pitanja o tom Rkmanu koji je ostao iz tog prošlog saziva i bivše županice.
Gospodine Srb nisu valjda u pitanju judine skude samo to vi znate.
A taj dragovoljac sadašnji župan Ivo Zinić ukinuo je te judine skude.

Samo što sada jedan dio tih istih članova HSP-a u gradskoj skupštini podržava SDP-ovu gradonačelnicu grada Siska Kristina Ikić-Baniček .Istu tu gradonačelnicu koja u šumi Brezovica gdje je pobijeno 6000 razoružanih Hrvatskih vojnika i civila. Ista ta gradonačelnica 22.6.2016 godine pozdravlja sa smrt fašizmu,a sloboda narodu. Nije moguće da je to sad vaša nova parola stranek HSP-a. I ovdje se pitam dali su u pitanju judine skude, ako jesu sramite se koga podržavate u ovim gradovima pitam vas zašto su iz vaše stranke grada Siska izišli časni bojovnici i HRVI da ih ne nabrajam, a neki od njih su se vratili iz Vukovara bez noge, neki ranjeni u 2.gardiskoj brigadi Gromovi nisu više mogli gledati što tu plaćenici rade od jedne časne stranke.
Nisu više mogli gledati na afere koje se sada vežu uz dotičnu crvenu caricu gradonačelnicu grada Siska koja se proziva po medijima za pogodovanje, skidanje pruge od Siska do Karlovca u dužini od 100 km tzv. Kopa beach afera, pa razne firme koje izvode građevinske radove u gradu Sisku a nisu iz SM županije, afera jednog od najstarijih nogometnih klubova u Hrvatskoj i šire Segesta, pa razrovane druge ulice u Sisku Stjepana i Antuna Radića po kojoj se kopa,a znano je da se tu nalaze povijesni ostatci.

U svakom slučaju krijete i govorite ne istine skrivajući istinu o radu svojih članova u ova dva grada ista ta situacija je i u gradu Petrinji tu je na snazi koalicija crna, crvena i ljubičasta u tim gradovima ste izdali HDz i domoljubnu koaliciju,to govorim to pišem i ovim putem pozdravljam časne pojedince u stranci HSP.

Svi ovi moji navodi su lako provjerljivi ne razumijem što ste s tim intervjuom pokušali reći? Dali to znači par mandata od SKJ-SDP za vas u Hrvatskom saboru? Sramite se ovo vam piše ratnik Banovine i Pounja, zapovijednik HRVI, sramite se sto idete smjerom tog crvenog ološa i drugih mrzitelja Hrvatske nam Domovine, sramite se moje prolivene krvi kao i krvi drugih branitelja sjećam se časnog i poštenog prerano preminulog HSP-ovca Velimira Kvesića sa kojim sam bezbroj puta pričao o nasoj domovini.
TO je bio istinski domoljub i naš prijatelj koji je uvijek saslušao probleme nas branitelja i nastojao pomoći kad je bilo moguće.

A što vi radite? Postali ste predsjednik HSP-a trgovačkog društva.Dok ja i drugi ratnici ćemo uvijek biti uz svoj narod dom i domovinu. Nikada nećemo zaboraviti naše poginule prijatelje i za što smo  krvarili nikada sa tim prokletinjama SDP i dr nećemo u nikakav savez,a pogotovo za judine skude.Ovo je istina o vama i stranci HSP koju ste ukaljali gledajući samo sebe i svoj probitak u svako doba i kada god želite možemo se suočiti pred javnošću i kažite da ovo nije istina,neka javnost procjeni ko od nas dvojice govori istinu. Dosta toga bi mogao napisati o događanjima u ova dva grada Sisku i Petrinji,ali i ovo je dovoljno da vas se prokaže tko je na čelu HSP-a, a i o pojedinim članovima te stranke komentari na ovaj tekst će biti dovoljni sve te članove ja i mnogi drugi poznajemo. Vi Gospodine Srb i ti isti članovi izdali ste Starčevića i desnicu u ova dva grada.Ako imate imalo morala nemojte se pojavljivati u javnosti već prepustite vodstvo stranke časnim HSP-ovcima kojih još uvijek u stranci imate,a jedan od tih je i Damir Markuš(Kutina) ratnik i junak Domovinskog rata, piše u reagiranju Ivo Vranić Buva, Zap.Izvd.Div.voda Sunja Banovina.

Uvijek vjeran svom narodu
Domu i Domovini

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari