Connect with us

Šport

SRAMOTNA I DRASTIČNA KAZNA ZA NK ŠIROKI BRIJEG

Published

on

Stegovno povjerenstvo Nogometni savez Bosne i Hercegovine pod predsjedavanjem Nermina Kljajića na sjednici održanoj danas u Sarajevu rješavalo je disciplinska pitanja iz svoje nadležnosti.

Posebna pozornost bila je usmjerena na uzvratni susret finala Kupa BiH između NK Široki Brijeg i FK Sarajevo igran na Pecari. Odlukom spomenutog povjerenstva, naš je klub dobio novčanu kaznu u iznosu od 25.000,00 KM i čak 7 utakmica bez gledatelja zbog, kako navode, propusta u organizaciji utakmice, poticanja mržnje prema drugim osobama na osnovu nacije i religije od strane navijača, skandiranja fašističkih slogana, omalovažavanja državne himne, upotrebe pirotehničkih sredstava i distribucije alkohola na stadionu.

Nakon što je izrečena kazna oglasio se Predsjednik NK Široki Brijeg Miro Kraljević

Kazna je iznenađujuća i u svakom slučaju previsoka. Smatramo kako Stegovno povjerenstvo Nogometni savez Bosne i Hercegovine ovom prilikom nije primijenilo jednaka mjerila za NK Široki Brijeg, koja u sličnim situacijama primjenjuje za neke druge klubove.

Kada bi se kažnjavalo za sve za što je kažnjen naš klub, ne bi se u Bosni i Hercegovini više ni jedna utakmica odigrala uz nazočnost publike.

Svakako ćemo se žaliti na ovakvu odluku Stegovnog povjerenstva NS BiH, kojom se sigurno neće riješiti problemi u NS BiH i u b-h nogometu uopće, rekao je za službenu klupsku stranicu predsjednik NK Široki Brijeg Miro Kraljević, komentirajući izrečenu sankciju.

>>> Marijan Knezović: Nije zviždanje ovakvoj himni sramotno

Široki Brijeg osvojio Kup Bosne i Hercegovine!

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari