Connect with us

Gost Kolumne

Srbija – zemlja tisuću pobjeda… i milijun poraza! Ili Fiume fantastica!

Published

on

belgradenightlife.rs

Davno sam bio u Srbiji – ali mi nije žao zbog toga! Za razliku od drugova Milanovića i Josipovića! Ti crvenkasti klaunovi plaču zbog druga Tita i „Kuće cveća i rečkog (ne riječnog!) broda Galeba“, jer im je nekako neprirodno da Hrvatska živi bez Srbije! Bez Srbije gdje je svatko ili četnik – ili Kinez… Ili je četnik koji piše knjige o komunističkim likvidacijama poštenih četnika 1944. godine – pa i nešto poslije.

U Srbiji je velika uspješnica knjiga o (bezbrojnim!) Titinim zločinima „Crvena kuga”, svojevremno predstavljena u velikoj dvorani „parohijskog doma Hrama Svetog Save“ na Vračaru. Najružnije, bre, betonske crkve u pravoslavlju.

Knjiga počinje dvomjesečnim obračunom partizana s užičkim monarhistima tijekom trajanja nepostojeće tzv. „Užičke republike” krajem 1941. godine. Iza te represije ostalo je više masovnih grobnica koje su ekshumirale srpske, nacističke, Nedićeve vlasti 1942. godine. Koje su pobile više ljudi na beogradskom Sajmištu, no što ih je ubijeno u Jasenovcu!

Kako je „Užička republika” morala ostati najveći partizanski podvig početkom rata u Srbiji (drugog nije ni bilo u miroljubivoj četničkoj Srbiji do 1944.!), o ovim zločinima se šutilo sve do razotkrivanja u „Crvenoj kugi”. Potonjim ratnim zločinima obje strane u građanskom ratu u Srbiji, četnik Antonije Đurić se manje bavio, do događanja u rujnu 1944. godine, kad je 400.000 pripadnika Crvene armije i 40.000 (?!, bit će toga manje! Osim ako Bugari nisu glumili Srbe uz ruske jedinice!) partizana nadiralo k Beogradu, ostavljajući za sobom OZNA-u da čisti teritoriju od „narodnih neprijatelja”, što je ova činila po obrascu svog uzora, ruskog NKVD-a. A drug Tito, kao što znaju svi od Josipovića do Milanovića, imao je Staljinov prsten, s mnogo, bre, velikim brilijantom! Za cinkanja, bre, i likvidacije! Iz moskovskog hotela Lux! Odakle je omogućio likvidaciju 1.800 nepouzdanih jugoslavenskih drugova! Drug je drugu govno!

O tom masovnom beogradskom (ne moskovskom!) „divljem čišćenju” (bez sudskog postupka!) pomno se šutilo punih 40 godina, uključujući i skrivanje 205 (!) masovnih grobnica koje su do danas ostale neobilježene. Od Karaburme do Topčidera! Također se šutilo o silovanju 5.000 Srpkinja u Beogradu (tada ih više i nije bilo u toj mahali!), od strane Staljinovih manijaka i entuzijasta. Staljin je drugu Titu (tada bez riječkog „Galeba“ i Europske prijestolnice kulture 2020!) objasnio da se „vojska mora, bre, malo zabaviti!… Će da siluju srpsku nejačad, prije no što siluju svu ostalu europsku nejačad, naročito Njemačku“! Uvaženi četnik Antonije Đurić, koji je čučao sedam godina s drugim četnicima, poput Moljevića, u Titinom zatvoru u Sremskoj Mitrovici, osvrnuo se na te nemile događaje – i eto knjige „Crvena kuga“…

Kako je Srbija zemlja četnika i demokracije, kralja i otadžbine, Etihada i JAT-a, FIAT-a i Crvene, bre, zastave, onda je sve, uz malo pomoć starog udbaša i kgb-ovca Putina i Kineza na svom mjestu. Na srpskoj zrakoplovoj luci „drug iz Hrvatske, drug znanstvenik Nikola Tesla iz Smiljana, koji je bio dva, bre sata u Srbiji za života“, srpska, bre, kompanija „Etihad“, bilježi 150 milijuna četničkih američkih dolara minusa, koje nema tko platiti – jer su svi četnici u Hrvatskoj!

Kako se stvari kompliciraju, tako je sve teže objasniti zašto je, bre, talijanska četnička kompanija FIAT u Srbiji na „večitom godišnjem odmoru“, pa proizvodi za skladišta 5 hiljada nepotrebnih automobila „Fićo Srbin Veliki“ godišnje. Drug Tito je davno rekao: „Slovenici će da malo rade, Hrvate ćemo da malo streljamo, a Srbi će da vladaju Vasionom! Osim Srba četnika – što je mala većina od 90 odsto!“ Ceo svet zna da je Krist (Hristos) bio Srbin i da se potpisivao na grčkoj ćirilici (!?!). Sada su našli u Srbiji staniol pločicu s natpisom „Hristos“, što je dokaz da je Krist ipak bio Srbin, te četnik, te „burazer“ vojvode Draže Mihailovića i druga kralja Tita, princa i vojvode od Nesvrstanih!

Kad, bre, dođe u Srbiju ruski spomenik Stefanu Nemanji i bude, bre, postavljen ispred provincijske „železničke postaje“ (koje se ja sjećam kao totalnog ciganluka iz vremena druga Tita!) onda će Srbija da iskorači ka ničemu, zajedno s drugom Obersnelom iz srpskog, bre, grada Reke i će da bude europska, bre, prestolnica Ničega!

Problem sa svim lažima je – da, poslije nekog vremena, svi znaju da su hrpa sranja! I laži!

Kako u jugoslavenskim, izrazito bedastim, crvenim knjigama piše da je u Jasenovcu ubijeno 107.326.224 Srbina, a da je u oslobođenju, bre, Beograda, koje su herojske četničko-partizanske jedinice poduzele, poginulo ukupno 2 Bugara i 3 Rusa, onda volim otići do Batine, u Baranji, na Dunavu i tamo pijuckati dobra hrvatska vina, uz Augustinčićev (za dobrog druga Tita je, da ovaj ne zna za to (?!), organizirao Goli otok! Kiparsko đubre!) spomenik za 1.300 Rusa poginulih u napadu na to brdašce usred ničega. Što, bre, plaća Putin, iz svog hira i državnog budžeta… Iz kojeg plaća i likvidacije svojih neprijatelja… Koliko je Rusa poginulo u napadu na Beograd 1944…? I Koliko je Srpkinja bilo silovano od strane Rusa tijekom „oslobađanja“?!

Dok sve to ne raspetljamo, će da družimo uz druga Itala Manojlovića, odnosno, Vojka Obersnela, tog „Fijumana iz našeg sokaka“ u gradu poznatom kao „Fiume fantastica – bre“!

F. Perić/Hrsvijet.net

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari