Connect with us

Vijesti

Sretan Dan očeva: Ja sam tata i znam kako se to radi s njih 5

Objavljeno

-

Iako je video nastao kao zabava za božićno obiteljsko druženje, “seksi tata” iz Utah postao je internetska senzacija. I ne samo to – mnogima je postao i inspiracija.

[dropcap]V[/dropcap]eći dio svijeta 16. lipnja 2013. slavi Dan očeva. Ovaj tata mnogima će poslužiti kao inspiracija. Svoj posao shvaća ozbiljno, ali nije se odrekao ničega što je dosada radio, već je dapače, uključio svojih petero klinaca u to. S njima radi trbušnjake, sklekove, posprema, a djeca surađuju. Pogledajte kako to radi “Seksi” tata, Chad Morton iz Utah, koji je snimio video sa svojim mališanima i napravio svojevrsnu parodiju na pjesmu “I’m Sexy And I Know It”.

 Njegov video pogledalo je 1,973,190 ljudi na YouTubeu. Video je nastao kao božićna zabava za obitelj, a pretvorio se u svjetski hit.

Dan očeva u većini zemalja slavi se treće nedjelje u lipnju, no u nekim zemljama, kao u Rusiji i Rumunjskoj, slave ga u veljači i svibnju. U Hrvatskoj se slavi 19. ožujka, kao i u Italiji, Španjolskoj i Portugalu. Nastao je u čast muškom roditeljstvu i utjecaju očinstva na društvo. Prva zemlja koja je uvela Dan očeva bile su Sjedinjene Američke Države početkom 20. stoljeća, točnije 1910. godine.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari