Connect with us

Gost Kolumne

Sretan ti 29. rođendan Hrvatska Republiko Herceg Bosno

Objavljeno

-

Staro je poučno pravilo po kojem se određuje vrijednost državničkih, nacionalnih, obrambenih poteza ratne žrtve, napose one u vjerskom beha sukobu kakav se vodio u BiH. Naime, najispravnija i najbolja ocjena neki nacionalnih poteza glede obrane od opasnosti biološkog nestanka što ga muslimanski neprijatelj vodio protiv hrvatskog naroda je, zasigurno, ona kada taj isti neprijatelj ne odustajući od svojih nacifašistički namjera i osuđuje povučeni čin žrtve. Što je danas slučaj bošnjačke medijske agresije na sve hrvatske obrambene poteze iz perioda vjerskog beha sukoba za teritorij,

Sve od vremena muslimanske nacističke agresije na Hrvate, njihov teritorij, njihove svetinje, njihov nacionalni i vjerski identitet, traje osuda tih istih agresora na sve obrambene poteze hrvatskog naroda, tijekom te agresije, i poslije, kojom se htjelo, i hoće, na Putinov načn, biološki istrijebiti taj autohtoni narod. Na isti način, i istim brutalnostima kakvima su muslimanski predci Osmanlije iskorijenili bosansko hercegovačku kraljevinu i cijelu kraljevsku lozu kraljice Katarine, i Muslimani su pokušali to, i nastoje i dalje istrgnuti svaki hrvatski i katolički trag.

I ne da se taj muslimanski zločinački planirani pothvat u daytonskom primirju smanjuje, i da ga svijet osuđuje, nego se on sa sve većim vremenskim odmakom od njegova vrhunca počinjenih ratnih zločina nad napadnutim hrvatskim narodom, više intenzitetizira, širi i gotovo postaje agresivniji negoli u vrijeme vjerske muslimanske agresije. Sve, ama baš sve kao i u periodu najžešće agresije kada su cijelu Lašvansku dolinu uredili kao konclogor za 100 tisuća opkoljenih Hrvata, i danas muslimansko političko, vjersko, vojno, i svakog drugog predznaka, čime se hrvatski narod branio, i što je formirao kao obranu od džihadista koji ubijaju iz mržnje prema katoličkoj vjeri, čelništvo agresira na isilovski način

Nikada se ti islamski džihadisti na europskom dijelu kojeg su okupirali u BiH ne mogu pomiriti s uspjehom hrvatske obrane, i ostatkom ostataka Hrvata koji su još uvijek u fratarskoj Bosni. Očito da muslimanski planirani zločinački pothvat, nacifašističkih dimenzija ne će prestati sve dok ne bude u potpunosti realiziran kako je planirao njegov strateg, ratni zločinac Alija Izetbegović.

Sve hrvatske obrambene organizacije, institucije i asocijacije formirane u vrijeme muslimanske agresije su na takvom agresorskom udaru da u punoj slici svijetu oslikavaju i ratno i poratno stradanje Hrvata, od strane najopasnije vjerske muslimanske ideologije isilizma, sa kojim je svjetska zajednica ušla u Treće tisućljeće. I upravo taj isilovski terorizam koji ima svoje početke u muslimanskoj agresiji na Hrvate, te koji i danas djeluje u vehabijskim entitetima u BiH, opravdava sve hrvatske obrambene organizacije, koje su na udaru vehabiziranih i mudžahediziranih muslimana Bošnjaka.

Što je bilo koja hrvatska ustrojba iz perioda Domovinskog obrambenog rata u BiH bila i ostala zaslužnija u obrani, tim je više na neprijateljskom bošnjačkom udaru. Stoga, što je god žešći, brutalniji, i isilovskiji neprijateljski udar na bilo koju hrvatsku obrambenu ustrojbu, tim je ona ne samo opravdanija, nego i ljubljenija Hrvatima, a time i poruka svijetu, kao i bošnjačkim neprijateljima, da je vrijeme i potpuno

opravdanje njihova povratka u punom sadržaju.

Da nije bilo tih hrvatskih obrambenih ustrojbi, kao odgovora suprotstavljenosti muslimanskoj nacifašističkoj agresiji, zasigurno da danas ne bi bilo ni traga hrvatstva i katoličanstva u Bosni i Hercegovini. Kao što danas na prostorima muslimanskih zemalja, i onima pod kontrolom talibana nema nikakvih tragova kršćana i kršćanstva.

Koliko je taj muslimansko bošnjački nacifašizam antikršćanski, antihrvatski, antieuropski, anticivilizacijski, vidljivo je i danas, gotovo trideset godina od muslimanskog etničkog čišćenja Lašvanske doline, u pustim, opljačkanim i u korov zaraslim hrvatskim selima u koje se ne smiju vraćati prognani Hrvati.

Samo dva sela Lašvanske doline, muslimansko Brankovac u koje su se vratili svi, ama baš svi Muslimani, i hrvatsko selo Miletići u koje se nije vratio niti jedan jedini Hrvat govori, o civilizacijskim, svjetovima, i ljudskim razlikama hrvatske žrtve i muslimanskog krvoločnog agresora. Istog onog koji i danas krvoločno pjenuši na Hrvatsko Vijeće Obrane, na Hrvatsku Republiku Herceg Bosna, na izmjene, zapravo vraćanje izbornog zakona u Daytonske gabarite legitimnog predstavljanja Hrvata u svim institucijama vlasti.

Napose krvoločno zapjenušeni su, kao talibani kada su ulazili u Kabul, Bošnjaci na hrvatske dane obilježavanja godišnjica formiranja Hrvatskog Vijeća Obrane, Hrvatske Republike Herceg Bosna, godišnjica obilježavanja obrane hrvatskih gradova, i svega drugog čime su se Hrvati obranili od agresije Osmanlijskih potomaka, kojima je Turska mati, kako to govore aktualni Bošnjaci.

Ti nekažnjeni muslimanski barbari i zlikovci čije su ruke još uvijek krvave od krvi hrvatske djece što su ih poubijali u Vitezu, Ćifluku, Maljinama, Miletićima, Novom Travniku,,, i krvi hrvatskih povratnika poubijanih u Jablanici, Kaknju, Ovnaku, likuju na Hrvatsku Republiku Herceg Bosna. Uspoređuju je sa svojim nacifašističkim režimom, kako onim iz vremena vjerskog beha sukoba tako i današnjeg kojeg sprovode na način otimanja hrvatskih mjesta u federalnim institucijama i predsjedništvu BiH.

Diljem beha prostora pod unitarističko centralističkom, što zapravo znači pod muslimanskom vlašću, 2022. godine na 29. godišnjicu formiranja Hrvatske Republike Herceg Bosna, odjekivali su bošnjački rafali na tu obrambenu instituciju, i cijeli hrvatski narod jer udar na HRHB udar je i na hrvatski narod, koji joj s ponosom slavi rođendan na njenom obranjenom teritoriju.

Takmičili su se 28. kolovoza 2022. bošnjački jurišnici sa talibanskim nabojem tko će smisliti veću laž, a u izmišljanju laži su nedostižni, i ružniju riječ za taj hrvatski ponos, dio hrvatskog identiteta. No, sve te izmišljene i izrečene laži ne mogu sakriti Treći rajh, kojeg Muslimani a zatim Bošnjaci grade u BiH, osmišljen u Alijinom testamentu Islamska deklaracija.

Iza muslimanskog Trećeg rajha, kako oni pokušavaju nazvati obrambenu HR Herceg Bosna, ostale su slike stravičnih muslimanskih zločina u hrvatskim selima Lašvanske doline, izmasakriranih hrvatskih povratnika, i uzurpirano Predsjedništvo BiH, u kojem, na hrvatskom mjestu sjedi suratnik mudžahedina i vehabija Komšić, i veliki darovatelj beha državljanstava džihadistima Džaferović.

Slike spaljenih i pusti hrvatskih sela u koja se ne smiju vraćati hrvatski prognanici najbolje kazuju koja i čija armija je bila, a i dalje ostaje prebrojavanjem krvnih zrnaca, na tragu Trećeg rajha.

I zato, uz hvala ti što si se suprotstavila muslimanskom Trećem Rajhu, što nisi bila, i nikad ne ćeš ni biti kao njihova Džamahirija, što si obranila hrvatski nacionalni i vjerski identitet u fratarskoj BiH, kraljevini kraljice Katarine, i što suvremena hrvatska djeca nisu doživjela sudbinu kraljičine, Sigismunda i Katarine, sretan ti 29. rođendan Hrvatska Republiko Herceg Bosna.

Vinko Đotlo

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari