Connect with us

Srpska posla! Eto, kako se u Hrvatskoj sudi!

Published

on

Srpska posla: Sud razumije kad Srbin Ivančić za Hrvata napiše da je “fašista”, a ne razumije zbog čega se  ovaj na to žali!

Eto, kako se u Hrvatskoj sudi! U srpskom tjedniku “Novosti”, koji izlazi u Zagrebu, i na čijem je čelu Milorad Pupovac, a kojeg financira Vlada Republike Hrvatske, srpski spisatelj Viktor Ivančić, inače kolumnista ovog propagandnog biltena, u članku “Lapsus in fabula” (31.kolovoza 2012.)  među ostalim je za moju malenkost napisao  i ovo: “Mladen Pavković, deklarirani fašist iz Koprivnice, čestita  predsjedniku (Josipoviću, op.p.) što je odlučio Pupovcu doći glave, jer sa Srbima tako treba, dok u sebi recitira dobitnu kombinaciju: trećinu likvidirati, trećinu protjerati, trećinu pokrstiti.”

imgSizerCropI ja naravno odmah tužim ovog srpskog kolumnistu Općinskom sudu u Zagrebu, (“Novosti” odgovore ne objavljuju!), ali i tjednik koji je ovakvu glupost, uvredu i klevetu objavio, tim prije bez obzira što sam član Hrvatskog novinarskog društva (HND) punih 35 godina, ovo društvo i njezin predsjednik nisu mi dali potporu, kao primjerice nedavno ženi (Slavici Lukić)  Milorada Pupovca.

Dakle, tužim tog nekakvog Ivančića sudu, platim biljeg, a oni meni odgovaraju, dva puta, “mi ne razumijemo zbog čega ga tužite”! Pa, tužim ga jer me taj novinarski gad nazvao “fašistom”, što je napisao da u sebi recitiram dobitnu kombinaciju: da trećinu Srba treba likvidirati, trećinu protjerati, trećinu pokrasti!

Uzalud meni sve tužbe. Časni hrvatski sud RH razumije (sic!) što je napisao Ivančić, ali ne razumije zbog čega sam se ja našao uvrijeđen, oklevetan, bačen u blato. Pa, dobro se zna tko je fašist, odnosno tko je to bio u hrvatskom Domovinskom ratu, kad su taj i takav Ivančić i njegove družice navodno bili na strani – srpskog fašizma, kao što su to navodno i danas. Ivančić nije bio hrvatski branitelj, a ja jesam. Ivančić piše tekstove (ajdmo to tako nazvati) protiv hrvatskih branitelja i Hrvatske, a ja pišem suprotno, ali nisam – fašist, niti bih to ni u snu uradio sa Srbima što piše ovaj jadni i bijedni pupovčev kameleon.

I tako, uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, Županijski sud u Zagrebu (posl. Broj: 9 Kž-296/14-2) na najbolji mi je način čestitao najveći hrvatski blagdan.

Ili, drugim riječima: srpski literati mogu pisati i blatiti što i kako hoće, (i to usred Zagreba), ali ako ih Hrvat tuži časni sud odgovara kao u mojem slučaju – “Odbija se žalba privatnog tužitelja Mladena Pavkovića kao neosnovana.”

Pa, ako je tako, a jeste, živio ti nama Viktore Ivančiću i tvoja (žena) Heni  Erceg  još stotinu godina!

Mladen Pavković,

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari