Connect with us

Kolumne

Staništa ilegalnih ‘legalista’ oliti antifa repke štraca i štracona

Objavljeno

on

Ljute babetine (antifašistkinje i feministkinje – čitaj: uličnoteatarska banda, uglavnom skinuta s proračuna Ministarstva kulture) u subotu su skvičale na kolonu ‘Hoda za život’ pod parolom ‘Obrani pravo na izbor’.  Najjača ‘pamet’ s nekog transparenta bila je: „Žena je čovjek, a ne inkubator“.

[ad id=”93788″]

Lipo je da jedna drugoj objašnjavaju kako su ‘ljudi’. Jerbo, neko ko navaljuje na kolonu koja hoda pod imenom života, teško da je očovičen, prije raščovičen. Oko drugog dijela parole morala bi priupitat drugar’ce što misle o surogat majkama. Naime, one potiču surogat-inkubator-‘majčinstvo’. Aj što je toj drugoj koloni (ako se šaka jada more uopće tako nazvat, njih 60-ak najviše) bilo isluženih prvakinja hrvatske prosvjedne antifa scene, koje su sve, vaik za ‘pravo na izbor’, al NJIHOV izbor jer sve što drugi izaberu, njima NIJE pravo na izbor, vengo ‘nametanje’. More bit da ću zvučat crnjački, ali ako neko more, nek donira kakav šator pa nek se ukisele tamo.

Točno ne mogu zamislit da je, otkad je Hasan ministar, ijedna skuvala kući pošten ručak. Kad to stigne familiju pogledat?

Dežuraju vaik. Ka Stazić u sabornici. Tako da su sve bile u nemilom šoku u subotu gledajuć neko tuđe, anti-antifa, ‘pravo na prosvjed’. I panika ih uvatila jerbo – oklen nekome pravo uzest njihovu poduzetničku ideju?!? Ministrica rada i socijalne skrbi tribala bi o njima povest računa. Obvezatno, ako jema imalo empatije. Mislin, znan ja kako se more prosvidovat i zbog sumnjive debljine tariguznog papira, al prosvidovat zato što te mater rodila, malkoc mi zvuči manito. Ih, da malkoc! Skroz! Dakle, iščeprkale su nekih bidnih curica,  jerbo kad si profi-prosvidnik, baviš se uglavnom skupljanjem djelatnika za svoju kazališnu firmu, a Bože falin te, kako su umriženi do zadnje crte ironijske frote, nije im nikad problem skupit kakvo Brozovo praunuče spolno nedefinirano čija se baba ‘namorala’ za uspjeh tipkačice lišit kojega potomka.  Drugovi vaik bili pribrzi. Zakoniti drug je bija stalno po komitetu, ko bi mu virova da su sve njegova dica. Ne moš ‘to’ ni činit svaki dan boreć se za ‘opštedruštveni’ boljitak radničke klase’. Al zato je baba bila profi-predak. I didu pomagala nevidljivim nitima na putu do uspjeha. Ako bi se koji put što pripriječilo – strijeljaj dok ne nareste. Tako je podučila ćer. Nije da je ona to tila, vengo je ‘morala’. Zbog ugleda. Pa se tako ‘namoraš’. I objasniš kako je to sve ‘ženino tilo i pravo na izbor’. U zemlji koja demografski propada, kažu ljudi, pravo na život zaminila je kultura ‘prava na smrt’. Ma, nije. Tvrdin da nije gledajući slike Hoda za život. Veselu, radosnu povorku kraljica naše zemlje. Koje viruju. U život.

Ova kontra strana, zapravo predstavlja jednu otužnu scenu. Hm, zanimljivo je kako se homo-scena brzo uključi u ‘kulturu smrti’, a jedan od ‘progresivnih ciljeva’ (koji im, nadam se, nikad ne će bit omogućen jerbo sam ja vrlo regresivna kad su u pitanju dica i dičja prava) im je usvajanje dice? I sad vi meni recite ko je tu manit ili jednostavno – tup? Čiju bi oni dicu usvajali i ko bi im ih rađa ako se bore za to da ih se već u majčinoj utrobi ubije? Ma, kažen van lipo, koji god (anti)prosvjed ta družina stalnog postava organizira, s logikom nema pameti. Žao mi je svake žene koja je pod bilo čijim pritiskom morala ikad ubiti svoje čedo. Vjerujem, čvrsto vjerujem kako nijedna o tome nije odlučivala sama i kako se nesvjesno u tom trenu odrekla Boga. I kako čitav život sebi nije oprostila. Najlipši dio žene je njezina utroba. Nevidljiva nositeljica novoga života. Ona ne može imati umjetničke zahvate po sebi i zato je tako lipa.I zato lipo molin da ju ne nazivaju inkubatorom. Nju nije izmislija nikakav znanstvenik. Prirodna, dana u trenutku Božje inspiracije stvaranja.

     Dakle, dosadnija od prosvidne ženske halabučke ekipe, zadnjih dana postala je drugarska muška ekipa. Jerbo mi jemamo u Hrvackoj mušku i žensku reprezentaciju. Antifa. Štraca. Ženska je uglavnon uličarska, a muška glavinja i manita zatvorenim prostorima. Hoš po sabornici, hoš po palačama. Hoš s dalekovidnice. Hoš s fejsa. Najvažnija vijest nakon konačne pobjede kvoruma u sabornici (život čine sitne radosti, el) izglasavanje je Stevanova izgona s mista vikovičnoga bivšega precednika u ‘trenutno i momentalno’ bivšega precednika. Ne sićan se kad me nešto tako raspametilo od sriće.

Zapravo, sićan, al dobro. Stevan je prvo bija duboko taknut ustaškim sudom brez mogućnosti obrane jerbo ustaše se, ka i ona stara vojska, drže lipo reda i načina i dizali su ruke, njih 81 za ukidanje ureda i pristanak beneficija najvažnijem hrvackome precedniku nakon Tileta. Škilju molin da ne plače kad ovo čita, radi se samo o lipoti. Stevan ima obrve – ti nemaš, etogac. U ostalome vas spajaju nike čisto nevažne sitnice – beskrupulozno izdajničko rasturanje Hrvatske, no spram razlika u lipoti oš bilo-oš crno, to je ništa, pih. Stevan je bija jedan krasan precednik, oda je po svitu i državi. Rećemo, bija je partizan, pa je bija sudionik Hrvatskoga proljeća, pa je bija u osmdesetima dok je Milošević kmeča s Kosova jope komunist, pa je nanjušija Franju i pomirbu di se pritajija ka ‘domoljub Hrvat’na’ Stevan iz devesesetih, unda je s Račanom jope priša u komuniste, unda je posta precednik. Etogac.

Tribalo je samo znat u koje vrime uz koji prosvid tribaš stat! Stevan je zato ljut. On bi jope prosvidova, ali kako vidi da se samo ženturače i ‘ni muško ni žensko’ šeću kad su prosvidi, odlučija je samo prosut cviće po Jasenovcu, a unda, kad je tamo objasnija na čemu je nastala država i zada svoj (nemili) antifa-udarac, svima koji drukčije misle, reć na Ustavnom sudu što je posal Ustavnoga suda i saborskih zastupnika. Oni će Stevana micat, alo? Pa znaju li ti nesritni tukci tamo, ko je on? Brkić mu je obeća donit hranu da ne cvili. Ja se zapisivan na podužu listu onih koji će mu očistit rezidenciju. Domestos u mojim rukama ubija svaku bagudinu (bubet’nu i baju). Čak i fosiliziranu, no frks! More bit da će sad jemat vrime malkoc mislit o sirijskim poljima za koja je skupa s Račanom i Pušićkom ‘priboravija’ pripomenit da su u vlasništvu INA-e, pa je MOL moga postat to što je, iako je INA bila div za tog mađarskog patuljčića.

A sve Orahovice, cementare, sve kavusine s Gadafijem bi ti oprostila da nisi dila s Haagom, sve pare koje si oteja nek vrag nosi. Ionako budu proklete. Otra navjeći cirkusant, papiga svega antihrvatskoga, otra, konačno i s pozicije ‘tetošenika’.  Veselilo bi i više da mu podguzne muhe nestanu. I prave društvo na golom otoku. Čisto da zna kako je bilo onima koje je cinkao. Uglavnon, sa svojim žalopojkama umotanim u prijetnje tužbe Ustavnom sudu i svim sudovima na svitu ( sitimo se ko je izmislija ‘neka institucije rade svoj posao’ i izraz ‘transparentno’ uveja u svoj dnevni rječnik) sad se odjednom ‘brecka’ na te institucije? Majke mi, da je partija na vlasti, posta bi on ustavni sudac i sam sebi lipo odredija da more ostat doživotni. U cilju smanjivanja ustašluka iz Italije i Grčke primamo po 10 izbjeglica. Iz Sirije direktno 30. Taman šesto do dogodine. Smistit sve u Stevanovu rezidenciju.  A ANTIFA PROSVJEDNICE ĆE REĆ – ONI JEMAJU PUNO DICE I TO JE BAŠ SJAJNO. To je druga kultura. A mi te kulture obožavamo. Volimo sve kulture osim katoličke i hrvatske kulture. A kultura je, majku mu, ono što mi rečemo da je kultura!!! Zato se i zove multi kulti. Ka multipraktik.

   Milanović bi opoziva. Prvo Karamarka. On opoziva sve. Šest esdepeovskih ogranaka. Navodno svi glasovali za Komadinu. Sve minja. Minja bi potpicidnika Vlade. Došlo čov’ku minjat i štoš mu. Bit će u ‘muškoj promini’. A i pristalo mu curit kako god okreneš, nije mu, bidnu, lako – Karamarkova žena zarađiva, a njegova špara i na kruvu. Uz to je ova crvenokosa. O, muko njegova. No, ne da mu se bavit ‘tricama i kučinama’ oko gospodarstva pa šalje stalno svoje papige – Stazića i Peđu. Aj šaraj malo, Zoki, majketi. Ne moremo više. Nije čak ni Reiner izdrža. Šutnija laprdanovića konačno iz sabornice. Izvriđa ministricu na pasja kola. Takav čovik, krasan, antifašist koji uvik brani feminizam.

   Ups! Moremo zaključit da su štrace avancirale. Prišle u – zločince. Marijana Petir je tako oprala Jakovinu da san se zagrcnila od smija slušajuć i gledajuć ga onako izbuljenoga dok joj je pokušava odgovorit kako on ni za što nije kriv. Žena lipo prostrla brojke, nabacila šarmantan pogled, i čeka odgovor. Slab na žene (srića nisu one na njega)isprva je mislija – ma ne će ova katotalibanka reć ništa, one se muških boje. A Marijanica – tap, tap, ka u šahu – pa opalac – mat! I zada zadnji lijes – ‘vi ste bili zločinačka organizacija spram hrvatske poljoprivrede’. Jakovina je doslovno doživija šok! Čekala sam da kaže kako nije ni bija ministar.

   Najlipši i najdraži moj ministar,  ministar Hasanbegović  jope je meta svih napada svakog ‘iole’ ne-pametna druga i prosvidnika odavde do Sjeverne Koreje (more i Čačka, svejedno). Čovik će još malo uć u guslarsku narodnu deseteračku pismu, matere mi. Di god zine, evo ih. Mislin kako postoji jedan pogon u antifa ‘preduzeću’ samo za njega pratiti. A ovaj, nonšalantno, kako to inače radi  – u dvi do tri rečenice samo opauči. Stane i upitno gleda novinara. Novinar, budući da zna kako ima posla s onim koga se svi boje, gutne knedlu i ne pita više. Čovik lipo radi, kreše kuniće, prigledava financijska izvješća i opali, ka u filmu kad niko povjerenstvo odlučuje, more /ne more. I adijo Mare. Štoš tu puno pričat? Unda ova jadnognjilež odma skuči. A Haso će: jes ti pobro išta lani zaradija na tome, a? Jok. Otraj. Nisi napisa izvješće o lanjskom radu, a pare si ulupa, a? U što? I delete s popisa. Što ću ga više falit, čovik – radi! I mislin da je vrlo duhovit. Naime,  zastave HOS-a i pozdravi s njih su mu konstantno nabijani na glavu i savjest. Ma kuš bolje nego lipo otić u Split i konačno se uslikat di već jesi kad te prozvalo ustašom? „ Jedini stvarni temelj Hrvatske je Domovinski rat. Naš je rođendan 30. 5. 1990. Zato sam obišao sve ključne spomenike u Splitu. Odao sam počast i dragovoljcima HOS-a“. I kaaaaako ga neš volit?!? Kad im je totalno začepio usta. Totalno – koji će ubuduće biti cilj izvlačenja njegove slije s HOS-ovom kapom?!? Neima ga. A ovih 16 laprdanovića koji misle da on ‘ukaljava sliku o Ministarstvu kulture’, a koji su vjerojatno prije toga odaslali cinkaroške (operacija ‘Svastika 3’)mailove redakcijama po Eruropi, mogu mu puvat. Ako ni zbog čega, kad on njima puhne, ne bazdi alkoholom. Sanja Sarnavka se gura u nacionalni sigurnosno-obavještajni sustav. Pobornica ljudskih prava. Koje nacije? Ti vrapca, ako će nas ona štitit pljus one koje ‘brane pučka prava’ od pučana, more nas se slobodno zvat inkubatorima. Disat ćemo uskoro ka dičica tamo – na slamčice. Sigurni od svega sigurnog.

[ad id=”93788″]

     Dodik traži od biskupa Komarice da se ispriča za usporedbu Banja Luke i Bleiburga. Dašta će, jedino ako je poludija. Puna mi je kapa ispričavanja zločincima na sve strane, a kad se prote ispričaju za blagoslov oružja prije vaših klanja, onda možete uopće POMISLITI tražiti ispriku svećenika Katoličke crkve koji more svom stadu reć što god oće. Osnivatelj paradržave traži od nekoga ispriku. Hoćemo li se početi ispričavati jer smo Hrvati i jer nas još ima u BiH, čedislave žgadijski (mislin se u sebi, al to ne ću reć)? Bljakić!

Murtabit bil watan! (ev ćemo malkoc i na arapskom, to se ‘nosi’, jope će mala)

Mirela Pavić/Hrvatski Tjednik

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari