Connect with us

Religija i Vjera

Starica poljubila noge LGBT aktivistici koja je ometala molitvu: To je sve promijenilo! (VIDEO)

Objavljeno

on

Dirljiv video iz Poljske pokazuje kako je načelo “Ora et labora” – “Moli i radi (djeluj)” koje živi jedna poljska starica dovelo do velikog preokreta u srcu mlade žene.

Mlada LGBT aktivistica koja je provocirala skupinu starijih gospođa koje su na javnom mjestu molile krunicu Božjeg milosrđa, ni u kojem obliku nije očekivala ono što će se zatim dogoditi – naime, jedna od starica kleknula je pred nju i poljubila joj noge.

U mladoj ženi to je sve promijenilo.

“Moram prepričati za Hrvate da vam bude jasno što se događa na ovom nevjerojatnom videu. Par bakica, slušateljica Radio Marije, moli Krunicu Božjeg Milosrđa. Prilazi im djevojka, LGBT aktivistica, i provocira ih, izvikuje parole i slično. U jednom trenutku, jedna od bakica joj prilazi i sa suzama u očima joj ljubi noge. Ova je šokirana i potpuno mijenja ponašanje. Smiruje baku koja u kameru priča kako se cijeli život borila za Poljsku i kako joj je sada teško gledati kako je Poljska podijeljena. Na koncu, zamoli djevojku da napravi znak križa. Ona se prekriži”, objavio je Goran Andrijanić na Facebooku, prenosi narod.hr

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari