Connect with us

Politika

Stipo Mlinarić Ćipe i Daniel Spajić bit će saborski zastupnici Domovinskog pokreta

Published

on

Stipo Mlinarić Ćipe i Daniel Spajić bit će zastupnici Domovinskog pokreta u Hrvatskom saboru te će koristiti saborski mandat umjesto Krešimira Bubala i Marija Radića, koji su povjerenje građana osvojili na listi u 4. Izbornoj jedinici, izvijestila je stranka u ponedjeljak.

Navedenu odluku donijela su tijela stranke. Bubalo i Radić posvetit će se jačanju organizacije i infrastrukture Domovinskog pokreta, stoji u priopćenju.

Stipo Mlinarić Ćipe, koji je u Domovinskom ratu bio pripadnik Turbo voda, istaknuo je da će njegov doprinos u Saboru biti neumoran rad na pronalasku nestalih u ratu i rješavanju problema koji muče hrvatske branitelje i logoraše, njihove obitelji i obitelji poginulih, “ali i svakog hrvatskog čovjeka i građanina kojem možemo pomoći”.

Rekao je da nikada nije bio član neke stranke, kao niti čelnik ili član raznih braniteljskih udruga, a tek u Domovinskom pokretu Miroslava Škore vidi “političku snagu koja će od Hrvatske učiniti bolju zemlju”.

Daniel Spajić, privatni poduzetnik iz Virovitičko-podravske županije koji se bavi autoprijevozom i transportom, u politiku se uključio jer, kaže, shvaća da je postojeći porezni i birokratski pritisak na poduzetnike neizdrživ.

Smatra da je jedini način opstanka postojećih i otvaranja novih radnih mjesta, primarno u opustošenoj Slavoniji, promjena odnosa države prema poduzetnicima, ali i radnicima u privatnom sektoru.

“Imajući na umu krizu koja nam trenutno predstoji, smatram da je ovo zadnji i ključni trenutak da se provedu neodgodive i korjenite promjene. Svoj rad u Hrvatskom saboru temeljit ću upravo na takvim inicijativama”, kaže Spajić. (Hina)

Miroslav Škoro: Milanović pokazuje gorčinu, bahatost i prijezir prema Saboru

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari