Connect with us

Reagiranja

Stipo Mlinarić Ćipe odgovorio Milanoviću: S Blagom Zadrom sam branio Vukovar, što si ti napravio?

Objavljeno

on

Zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe odgovorio je Zoranu Milanoviću.

Milanović je, podsjetimo, jutros rekao da ne priznaje Domovinski pokret.

“Ne može na čelu DP-a biti netko tko je iz Osijeka pobjegao u Ameriku i tamo se vucarao po nekim klubovima i maltene se prikazuje kao Bruno Bušić. Ne priznajem Domovinski pokret. Ne može to svaka štraca koristiti kako hoće, mi smo domoljubi, a vi izdajnici – ne može to svatko koristiti kako hoće”, rekao je Milanović.

Mlinarić Ćipe mu je odgovorio.

“Zorane Milanoviću, vidim da si ti neki veliki frajer i junačina. Ja sam Stipo Mlinarić Ćipe, pripadnik Turbo voda s Trpinjske ceste i pod zapovjedništvom pokojnog Blage Zadre branio sam u Borovom naselju Vukovar. Ne prigovaram nikome ništa i nisam ljut. Izgubio sam brata na Ovčari, izgubio sam puno prijatelja, neke još tražim. Odgulio sam i srpske logore i nekako mislim, svatko je u tom ratu dao koliko je dao.

Što si to napravio ti da si svakom loncu poklopac i glumiš neku moralnu vertikalu? Ako misliš da je junaštvo cipelariti ljude s Pantovčaka ili biti gost Slovenske 9 ili možda zaštita Perkovića i Mustača, onda si, tvojim rječnikom rečeno, ‘promašio ceo fudbal’”, napisao je.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari