Pratite nas

Komentar

STJEPAN MESIĆ: Što god ovi napravili meni usta zatvoriti neće

Objavljeno

na

Bivši predsjednik Stjepan Mesić ostat će bez svog ureda i službenog vozila s vozačem.

[ad id=”93788″]

Prvi korak u tom smjeru poduzeli su danas zastupnici vladajuće većine podržavši Vladin prijedlog da se Uredu bivšeg predsjednika Stjepana Mesića ove godine budžet skreše za pola milijuna kuna

“Svakome bi trebalo biti jasno kako nije u pitanju Ured bivšeg predsjednika, nisu u pitanju ni moja stečena prava. U pitanju sam ja. To je obračun sa mnom. Nikakve silne milijune ja nikada trošio nisam niti će silni milijuni biti ušteđeni time što se meni oduzima pravo na korištenje Ureda. Okruglo oko 800.000 kuna stajao je moj ured godišnje. No, što god ovi napravili, bez obzira na to je li to vodstvo HDZ, koje nedvojbeno stoji iza svega, ili su to „istureni igrači“ poput Mosta ili pravaša, meni usta zatvoriti neće”, rekao je Stjepan Mesić Večernjem listu.

Podsjetimo, Mesić će do kraja godine na raspolaganju imati samo 277.819 kuna. Konačan ‘kraj’ Mesićeva ureda u ovom obliku trebao bi se dogoditi 1. svibnja kada bi na snagu trebao stupiti novi, izmijenjen Zakon o posebnim pravima predsjednika RH nakon prestanka obnašanja dužnosti.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Bujanec: Hasanbegović skršio Jakovinu k’o Hrvatska Argentinu ! Stigao je i na Jazovku…

Objavljeno

na

Objavio

PHOTO: 22. LIPNJA KOD JAZOVKE - dr. Zlatko Hasanbegović, zastupnik NHR-a u Hrvatskom državnom saboru i Velimir Bujanec, urednik Bujice...

Za Hrvate danas nije nikakav praznik. Danas obilježavamo 29. obljetnicu otkrića strašne jame Jazovka, u koju su Titovi komunistički ubojice, “antifašisti” iz Jugoslaveske armije bacili pet stotina hrvatskih civila, vojnika, ranjenika i časnih sestara…

Dr. Hasanbegović je prije odlaska na Jazovku gostovao kod Mislava Togonala na Hrvatskom radiju, gdje je na temu 22. lipnja skršio notornog Tvrtka Jakovinu – k’o Hrvatska Argentinu!

Velimir Bujanec bio je voditelj komemoracije na Jazovci, a veliku reportažu pogledajte u večerašnjoj Bujici…

 

Hasanbegović: 22. lipnja 1941. nije utemeljen nikakav partizanski odred. To je izmišljen događaj

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Pater Ike Mandurić: Hrvatski ‘antifašizam’ nije nikakav antifašizam, i oni Hrvatima nisu donijeli nikakvu slobodu

Objavljeno

na

Objavio

Ako jedna banda u nekoj četvrti napada neku drugu bandu, ne znači da su oni osloboditelji grada.

Hrvatski “antifašizam” nije nikakav antifašizam, i oni Hrvatima nisu donijeli nikakvu slobodu. Nego ropstvo najgore u povijesti.

Kad se jednom ta zločinačka organizacija i to porobljavanje Hrvatske prestane slaviti, bit će i dan konačnog nestanka tog ropstva. Danas je još tu, u glavama naših institucija.

 

Hasanbegović: 22. lipnja 1941. nije utemeljen nikakav partizanski odred. To je izmišljen događaj

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori
Sponzori