Connect with us

Komentar

STJEPAN MESIĆ: Što god ovi napravili meni usta zatvoriti neće

Objavljeno

on

Bivši predsjednik Stjepan Mesić ostat će bez svog ureda i službenog vozila s vozačem.

[ad id=”93788″]

Prvi korak u tom smjeru poduzeli su danas zastupnici vladajuće većine podržavši Vladin prijedlog da se Uredu bivšeg predsjednika Stjepana Mesića ove godine budžet skreše za pola milijuna kuna

“Svakome bi trebalo biti jasno kako nije u pitanju Ured bivšeg predsjednika, nisu u pitanju ni moja stečena prava. U pitanju sam ja. To je obračun sa mnom. Nikakve silne milijune ja nikada trošio nisam niti će silni milijuni biti ušteđeni time što se meni oduzima pravo na korištenje Ureda. Okruglo oko 800.000 kuna stajao je moj ured godišnje. No, što god ovi napravili, bez obzira na to je li to vodstvo HDZ, koje nedvojbeno stoji iza svega, ili su to „istureni igrači“ poput Mosta ili pravaša, meni usta zatvoriti neće”, rekao je Stjepan Mesić Večernjem listu.

Podsjetimo, Mesić će do kraja godine na raspolaganju imati samo 277.819 kuna. Konačan ‘kraj’ Mesićeva ureda u ovom obliku trebao bi se dogoditi 1. svibnja kada bi na snagu trebao stupiti novi, izmijenjen Zakon o posebnim pravima predsjednika RH nakon prestanka obnašanja dužnosti.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari