Connect with us

Komentar

Što bi mogli Milanović i Škoro kod Trumpa, A. Merkel, Macrona ili Putina?

Published

on

Milanović bi se htio sučeliti s Kolindom, a i Škoro bi u okršaj. To je kao kad bi boksač lake kategorije izazivao prvaka svijeta u teškoj kategoriji da u meču s njim brani naslov.

Sudeći po njihovim dosadašnjim izjavama, sučeljavanje bi bilo obezvređivanje na rubu uvreda. A ni Milanović ni Škoro, kako sam već pisao, nisu kvalificirani za diskvalifikacije. S kakvim bi to “utakmicama u nogama” ušli u nadmetanje sa sadašnjom predsjednicom? Milanović je neuspješno vodio Vladu i zadužio zemlju kao nitko prije njega, a lakoglazbena zvijezda Škoro i nema političke biografije.

I jedan se i drugi predstavljaju kao bogomdani spasitelji zemlje kao da birači ne znaju kako se s Pantovčaka zbog oskudnih ovlasti predsjednika ništa bitno ne može učiniti i promijeniti. Nije to mogla ni Kolinda, ali je svojim ugledom i inicijativama afirmirala Hrvatsku i otvorila joj velike gospodarske mogućnosti.

Upravo je taj ugled, kakvog u njezinih takmaca nema ni u tragovima, osobni kapital s kojim predsjednik nije samo figura nego i opipljiv učinak. Što bi mogli Milanović i Škoro kod Trumpa, A. Merkel, Macrona ili Putina?

Prvi bi ih mogao šarmirati sa lex Perković, a drugi im pjevušiti “Milo moje”, komentirao je Milan Ivkošić/vecernji.hr

Ured predsjednice: Zašto bi se predsjednica Republike javno sučeljavala s građaninom Milanovićem?!

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari