Connect with us

Komentar

Što ćemo sad predsjedniče Milanoviću, vrhovni zapovjedniče?

Objavljeno

-

Zagreb bila sovjetska avio bomba OFAB 100/120, evo koliko je razorna da je u dronu koji je pogodio Zagreb bila sovjetska avio bomba OFAB 100/120, evo koliko je razorna

Na sastanku premijera Andreja Plenkovića s oporbom i na saborskom odboru za obranu, gdje je bio i ministar obrane Mario Banožić, otkriveno je i kakva je bomba bila u letjelici Tu-141 koja je prije tjedan dana pogodila Zagreb.

Riječ je o OFAB 100/120 avio bombi, sovjetske proizvodnje. Dizajnirana je za djelovanje na lako oklopljena vozila i vojne objekte, kao i na ljudstvo. Ta zrakoplovna bomba učinkovita je protiv vojnika na otvorenom terenu i motoriziranog pješaštva. Puna je fragmenata i snažnih eksplozivnih sastava na bazi TNT-RDX-a.

Nakon besprizornog medijskog ismijavanja ministra Banožića i premijera Andreja Plenkovića koje je anarhistički kulminiralo orkestriranim traženjem ostavke cijele Vlade Republike Hrvatske, istina o bombi je isplivala na vidjelo! Ne zato da bi netko dodatno uplašio građane Zagreba i Republike Hrvatske, već zato da građani uvide sav besmisao Milanovićeve zabrane preleta aviona u svrhu zajedničke vježbe čuvanja hrvatskog neba.

Bitno je da svi vide tko i kako odrađuje ulogu vrhovnog zapovjednika OSRH i da se u ovoj situaciji ovakvog suludog djelovanja poglavara s Pantovčaka pomole Bogu da rata u Hrvatskoj ne bude. Jer, jadna je ta Hrvatska čiju bi vojsku u mogućoj agresiji Rusije trebao motivirati  neskriveni rusofil s Pantovčaka.

Kazimir Mikašek-Kazo

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari