Connect with us

Reagiranja

Što je danas sramotno!?

Objavljeno

on

Ministrica, unuka ORJUN-aša i četnika Anđelinovića, koja je svojedobno pozivala silovane vukovarske žene, djevojke, majke i udovice (hrvatskih branitelja!) da se svrstaju u prve redove ‘gay Pride’-a a da nikada do tada iste te stradalnike Domovinskog rata nije primila, danas dijeli lekcije što je sramotno!

Ministrica koja je svojedobno u Saboru Republike Hrvatske tražila progon nevinoga saborskog zastupnika Vicu Vukojevića za silovanje Bošnjakinje koje se nikada nije dogodilo, no to je montirano u velikobošnjačkoj kuhinji da se podvali Hrvatima, danas drži lekcije što je sramotno!

Treba li reći da se ista ta četnička unuka nikada nije ispričala Vici Vukojeviću ni poslije odbacivanja sramotne lažne optužbe. Ministrica koja je optuživala Hrvatsku za agresiju u BiH danas dijeli lekcije o tome što je sramotno.  Neka ministrica četnička unuka zna da je narod koji je jučer prisustvovao inauguraciji samo ocijenio kakovo je bilo predsjednikovanje dva bivša predsjednika .

A bilo je izdajničko i sramotno. Narod je samo iskazao što misli o njihovim obnašanjima predsjedničkih dužnosti i izabrao je pravo i mjesto i vrijeme.

Previše i od četničke unuke koja bi htjela disciplinirati hrvatski narod! Ne zaboravi ‘ministarko’ Hrvatska nije Sjeverna Koreja!

Mi smo Hrvati. Ne dopada vam se izbor Kolinde Grabar Kitarović za predsjednicu. Kome je to važno, narodu sigurno nije.

Stoga ‘ministarko’ posljednja si osoba koja bi smjela držati lekcije Hrvatima o tome što je sramotno, a što ne. Što je sramotno pokazali su Hrvati na izborima i ‘potjerali sramotu’ sa Pantovčaka, ‘Potjerat’ će i tebe i kukurikavce na isti način izborima.

Daran Bašić

[ad id=”40551″]

>>Pusić o inauguraciji: Publika je reagirala sramotno i primitivno! Što je danas sramotno?!

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari