Connect with us

Najave

Što je nazad 50 godina i jedan dan trajno povezalo Franju Tuđmana i Luku Bebića

Objavljeno

-

Što je nazad 50 godina i jedan dan trajno povezalo Franju Tuđmana i Luku Bebića, vođu nacionalnog pokreta za obnovu hrvatske države i jednoga od njegovih stalnih najbližih suradnika saznat ćete u Budnici, u ponedjeljak 6.12. u 20 sati.

Luka Bebić, bivši predsjednik Sabora Republike Hrvatske će govoriti o događaju koji je CK SKH četiri dana nakon Karađorđeva ocjenio kvalifikacijom “prkos Titu”, govorit će iz današnje perspektive o hrvatskom državnom putu, usponima i padovima.

Vjerojatno prvi put će najširoj javnosti, na osam televizija hrvatskog naroda biti prikazani i dokazani dokumenti o granicama, naročito s BiH, pokušat ćemo rasvijetliti činjenice o hrvatskom političkom lutanju o politici granica sa susjedima, a s tim u vezi u emisiju će se telefonom uključiti dr.sc. Miro Kovač, bivši ministar vanjskih poslova.

O krizi u BiH i hrvatskoj politici prema Hrvatima BiH, o aktualnom stanju hrvatske politike, o oporbi i današnjem HDZ-u govorit će senator hrvatske politike, svjedok, sudionik i kreator povijesnih događaja. Luka Bebić u Budnici, nemojte propustiti.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari