Connect with us

Komentar

Dr. Richter: Evo što su od mene tražili dok su me vagali za mjesto ravnatelja Srebrnjaka

Objavljeno

-

Pedijatar Darko Richter, koji se povukao iz izbora i imenovanja na mjesto ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak, poručivši da ne želi praviti probleme niti biti teret članovima Upravnog vijeća, ranije je već na Facebooku pisao o tome koje su okolnosti dovele do njegove ostavke.

Sada je na toj društvenom mreži napisao kako su ga iz stranke Možemo, dok su ga razmatrali kao kandidata za ravnatelja Srebrnjaka, između ostalog tražili da ne istupa javno bez dogovora s glasnogovornikom Gradske uprave te da ne sudjeluje u Hodu za život. To su mu, tvrdi, ponovili više puta.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

Što su od mene tražili dok su me vagali za mjesto ravnatelja Srebrnjaka

Da ne istupam javno, nego da nastupe koordiniram s glasnogovornikom iz Gradske uprave, nekim Jagićem.

Da ne sudjelujem na Hodu za život. To mi je ponovljeno nekoliko puta. Najviše ih je mučila medijska hajka, zbog koje su tražili da se ne branim, da pustim da se slegne.

Ponavljali su kao se dijametralno svjetnazorski razlikujemo, kao da se razlikuju samo oni od mene, ali ne i ja od njih. Udaljenost je ista. NAJVAŽNIJI IM JE BIO IDEOLOŠKI OKVIR. Sve im se na tome ruši. Netko ih je krivo podučavao (mislim, Lenjin: ‘cijela politika je kadrovska politika, i ništa više’; tako je nekako govorio).

Cijeli Srebrnjak je rupa bez dna, a kada dođe politički komesar, ili neki katolik za kojeg će nam javiti s portala index-hr da je to pravi katolik kakvog treba tražiti, ta će ih rupa doći glave – financijski.

Prokušani kadrovi na Srebrnjaku će se pokušati ponovno ponuditi da saniraju rupu koju su sami otvorili. Ma bit će to zanimljivo, napisao je Darko Richter na Facebooku.

Richterov status komentirao je Vice John Batarelo:

I što mislite hoćemo li imati Hod za život u Zagrebu iduće godine???

Gledamo otvorenu diskriminaciju ne vezano za nekakav “svjetonazor” nego radi činjenice što je Dr. Richter praktični katolik. Ovo je otvorena hajka protiv katolika i Muzemovci to predvode.

Muzemovcima je važno da mogu bez protivljenja promovirati sve svoje moralne i ideološke poroke a najvažniji među njima je sloboda ubijanje nerođene djece. I s time se morate složit. Točka. Ovo je moralna i politička katastrofa u Zagrebu, zaključio je Batarelo.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari