Connect with us

Hrvatski branitelji slave Oluju, a razne manekenke svoja vitka tijela!

Published

on

ivusic_DK-10-of-11-533x800Dok hrvatski branitelji obilježavaju Vojno-redarstvenu akciju Oluja, dok se pripremaju da dođu u Knin ili Čavoglave, dio režimskih medija zaokuplja ovakva vijest, kakva je objavljena na portalu Večernjeg lista s naslovom “Atraktivna Ecija Ivušić pokazala vitko tijelo na jahti Snježene Mehun”.

Zatim se nadodaje da su “rano nedjeljno poslijepodne proveli ispijajući kavu na rivi, a Snježana Mehun je zatim prošetala svoja dva psa. Potom su se svi zajedno ukrcali na jahtu. Seksipilna Ecija skinula je haljinu i, ponosno pokazujući vitku figuru u bikiniju, mamila poglede”. Za nju smo još pročitali da je i sretno zaljubljena u nekog manekena. Sve u svemu, “bogata” biografija.

Kao prvo, tko je ta Ecija Ivušić, koja osim vitkog tijela nema što pokazati, a tko je ta Snježana Mehun, i što one uopće predstavljaju? Ali, velike medije očito zanimaju ovakve teme. Reći će da to zanima njihove čitatelje. Lažu.

No, kako bilo da bilo, sretan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja i brojnim ecijama, kojima se živo “j..e” za Oluju, žrtve i hrvatske branitelje!

Mladen Pavković

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari