Pratite nas

Iz Svijeta

Stockholm gori: Imigranti zapalili stotine automobila

Objavljeno

na

Nasilje je izbilo nakon što je policija ustrijelila jednog starijeg useljenika koji im je navodno prijetio mačetom

Iako je Švedska simbol sjevernoeuropske multikulturalnosti te je iskazala veliko gostoprimstvo prema izbjeglicama (primaju najviše useljenika u odnosu na broj stanovnika), u proteklih pet dana na stockholmskim su ulicama zbog, kako se tvrdi i u neovisnim izvještajima, velikog priljeva imigranata izbili neredi u kojima je zapaljeno više stotina automobila pa je morala intervenirati i policija. Nekoliko je prosvjednika uhićeno nakon što je iz redova imigranata poletjelo kamenje, napisao je jutros Večernji list ovu vijest koju je Kamenjar preuzeo kao vjerodostojnu, no u međuvremenu je večernji list demantirao vijest te također prenosimo demant! Isprika i ime uredništva portala Kamenjar!

U tiskanom i internetskom izdanju Večernjeg lista danas, 17.10.2015., objavljena je vijest pod naslovom Stockholm gori: Imigranti zapalili stotine automobila.

Ispričavamo se švedskom veleposlanstvu i našim čitateljima jer je u procesu proizvodnje došlo do pogreške zbog koje nije bilo uobičajene provjere vjerodostojnosti izvora ove vijesti. 

Uredništvo Večernjeg lista 

[ad id=”68099″]

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Oglasi

Komentari