Connect with us

BiH

Stojanović dao suglasnost za Vladu FBiH

Objavljeno

-

Potpredsjednik Federacije BiH Igor Stojanović (SDP) dao je nakon današnje sjednice Predsjedništva SDP-a BiH suglasnost za imenovanje Vlade Federacije Bosne i Hercegovine.

– Želim vas informirati da prema stavovima SDP-a i prema mojim osobnim stavovima kao potpredsjednika Federacije iz reda SDP-a, želio sam prije svega da vlada predvođena SDP-om bude u potpunosti pošteđena svih ovih dilema i kritika oko kadrova. Svjesni ste svi da su se pojavile dileme vezano za određene kadrove. Ja sam u svom pismu predsjednicima pokazao kako SDP nema problem da se analizira bilo kakva povijest bilo kojeg kandidata iz SDP-a ali isto tako očekujem da predsjednici koalicijskih partnera također vode računa o kredibilitetu vlade i da sporni kadrovi koje su predlagali također razmisle da ih eventualno promijene, kazao je Stojanović, piše Avaz.

– Na moju žalost, predsjednici stranaka kojima sam uputio pismo ne žele promijeniti svoje kadrove i oni su to već više puta u javnosti iznijeli. Dakle neće doći do promjene kadrova i ovaj konačni prijedlog Vlade FBiH će biti u suštini nešto što će biti konačno. Dat ću suglasnost za imenovanje nove Vlade FBiH. Zašto? Trenutna Vlada FBiH je godinama u tehničkom mandatu, nema tri ministra. Želim vas informirati kako sam po stavovima SDP-a htio da Vlada predvođena SDP-a bude pošteđena kritika. Očekujem da predsjednici SDP-a vode računa o kredibilitetu vlade – rekao je Stojanović.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari