STOLAC – “Zoran Pusić predvodio Bal vampira” (video)

6

U drugom dijelu emisije Bujica od 26.10., komentirani su nedavni događaji u Stocu i Kravicama kod Ljubuškog, kada je članovima ABNOAR Vogošća, koji su u Stocu sudjelovali na obilježavanju 72. godišnjice anfifašizma, a koji su imali dogovor da nakon završetka skupa u Stocu zajednički posjete slapove na Kravicama, zabranjen posjet ovom turističkom biseru.

Pogledajte prilog:

Povodom svog nastupa u Stocu, Zoran Pusić je između ostalog napisao slijedeće:

“U nedjelju, 23. listopada, u Stolcu je organiziran antifašistički skup povodom 72. godišnjice ‘oslobađanja Stolca’. Na poziv organizatora skupa otišao sam u Stolac jer mi se činilo da je potrebno dati podršku ljudima koji su na udaru radikalnog nacionalizma, često s proustaškim elementima, i, obzirom na događaje u Stolcu od 1992., očekivao sam da će biti sukoba.  Međutim, bilo je između hiljadu i dvije hiljade ljudi, puno mladih, partizanske pjesme, govori koji su zagovarali građansku, a ne etnički podijeljenu BiH..” napisao je Zoran Pusić.

Pametnome dosta!

Kamenjar.com

facebook komentari

 • Tyrex Rex

  Pusić se prebacio u Bosnu na rad u fušu.Sigurno je antifašizam i u Bosni postao ugrožen ako su njega zvali.

 • EMINƎM

  Miševe posuti furadanom pa čim se osuše zapaliti.

 • Tyrex Rex

  Jao jebo te kameno o čem ti pišeš.Reči će da si ustasha.

 • sjena

  Što napraviti ? ,kada miševi izađu iz rupa,rupe treba zatvoriti,i onda ih pohvatati,to jest ne dozvoliti njihovo skrivanje u rupe !

 • antifa
 • EMINƎM

  o miševima sve najbolje 😉