Danas je napokon Zajednički istražiteljski tim (JIT) ispred više od 200 novinara potvrdio:

 Boeing 777, u vlasništvu  Malasya Airlines, let MH 17 na relaciji Amsterdam – Kuala Lumpur srušen je protuzrakoplovnim sustavom BUK dopremljenim iz Rusije na okupirano područje Ukrajine, te po rušenju putničkog zrakoplova žurno prebačen nazad u Rusiju.

rus1

Na kobnom letu MH 17 poginulo je svih 298 putnika i članova posade Boeinga 777, a najveći broj putnika su bili državljani Nizozemske. Među poginulima bilo je 80 nevinih žrtava djece.

Ključne dokaze u rasvjetljivanju ovog terorističkog čina pružila je Jedinica za elektronsko djelovanje Ukrajine koji su još istog dana i objavili snimke prisluškivanih razgovora između  visokih terorističkih zapovjednika i nižih zapovjednika na samom terenu.

https://www.youtube.com/watch?v=VnuHxAR01Jo&app=desktop

Dodatne dokaze pružili su i žitelji okupiranog dijela Ukrajine, snimljenim materijalom samog sustava BUK koji je poslije terorističkog čina rušenja civilnog zrakoplova, žurno povučen u Rusiju.

https://www.youtube.com/watch?v=L4HJmev5xg0

http://en.censor.net.ua/photo_news/294249

Međunarodni istražitelji utvrdili su da je protuzrakoplovni sustav BUK dopremljen s posadom iz Rusije,

rus2a žurno poslije  dokazanog rušenja civilnog zrakoplova vraćen je „u bijegu od istine“ natrag u Rusiju.

rus3rus4Forenzička istraga JIT-a, na linku ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=nMS3yVJ2h3Y

Iako Rusija odbacuje optužbe o umiješanosti u ovaj teroristički čin, istinu nije moguće sakriti kao ni dokaze Zajedničkog istražiteljskog tima (JIT). Satelitske snimke i tragovi ispaljivanja rakete kao i položaj s kojeg je raketa ispaljena, nedvojbeno dokazuju da je Rusija počinila TERORISTIČKI čin!

Iako smo sve ovo znali već istu večer 17.08.2014. potvrđeno je napokon danas 28.09.2016.

Vapaj 298 nevinih žrtava, među njima i 80 nevinih života djece vapi za pravdom i kliče:

STOP TERORRUSIJA!

Milivoj Lokas/Kamenjar.com

facebook komentari

 • Tyrex Rex

  Ovo me podsječa na srpsku školu.

 • Sivooki

  Sve stiže na naplatu, a ako Rusi ureduju i kod nas, čemu se trebamo nadati…?

 • prepri43

  Slično smo već vidjeli u režiji nekog drugog zloćinca gadafija. Kod mjesta Lockerbie-a u Škotskoj je libijski agent 1988 godine postavio eksploziv u putnički zrakoplov i prouzročio nesreču s 243 poginulih putnika.Bomba je bila u obliku kasetofona.Na kraju je terorist bio osuđen, ali kaznu nije do kraja odslužio, jer je navodno bio na smrt bolestan pa je pušten na slobodu. Libija je platila odštetu u iznosu cca 10 milijuna dolara po poginulom.Ovog podmuklog zločinca rasputina treba zaustaviti prije nego prouzroči svjetsku katastrofu! Dakako da bi i rusija trebala platiti još veću odštetu po poginuloj osobi i snositi dodatne sankcije. Spomenik s imenima poginulih kod Lockerbie-a trajno potsijeća i opominje na taj teroristički čin. Zločinac gadafi zasluženo je završio onako kako je završio! https://uploads.disquscdn.com/images/06748e8d359fed7ba9fa2ed61ebe24b92cbe22bb9f8e74739c0801c821cc0ba7.jpg

 • srka

  Putin je zlo ravno Isilovskom!
  Samo je ovaj trenutačno u janjećem ruhu!
  Koliko dugo???
  by Srka®