Pratite nas

Zanimljivosti

Strankinja zamolila Plenkovića da je slika s Jandrokovićem!

Objavljeno

na

Predsjednik Vlade Andrej Plenković i predsjednik Sabora Gordan Jandroković putuju u Moskvu na polufinalnu utakmicu Hrvatska – Engleska

Predsjednik Vlade Andrej Plenković osobno će podržati hrvatsku nogometnu reprezentaciju u polufinalnoj utakmici Svjetskog prvenstva protiv reprezentacije Engleske, 11. srpnja u Moskvi.

Pridružio mu se predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković, koji će zajedno s njim i navijačima otputovati u Moskvu komercijalnom linijom.

Sukladno protokolu, polufinalnu utakmicu pratit će uz sve ostale visoke uzvanike, u organizaciji domaćina i FIFA-e.

Troškove puta predsjednik Vlade i predsjednik Sabora podmirit će sami.

Prilikom polaska jutros im se u hodniku zračne luke Franjo Tuđman dogodio simpatičan susret sa strankinjom.

U hodniku zračne luke zaustavila ih je strankinja i vidjevši da Jandroković ima dres Hrvatske zamolila je premijera Plenkovića da je fotografira zajedno s predsjednikom Sabora, nesvjesna da se radi o dva visokopozicionirana hrvatska političara.

Kad su joj rekli da je zapravo premijera zamolila da je fotografira uslijedila je simpatična reakcija…

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Zanimljivosti

Braniteljska udruga iz Podstrane izabrala si je zgodan logo

Objavljeno

na

Objavio

Na mail naše redakcije stigle su fotografije iz Podstrane, općine u blizini Splita, kojima nam je jedan čitatelj ukazao na zanimljiv logo jedne tamošnje braniteljske udruge, piše telegram.hr.

Udruzi hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata, naime, “učinilo se zgodno napraviti svoj logo u obliku slovu ‘U’ u koje su ugurali šahovnicu koja, naravno, počinje prvim bijelim poljem. U njega su domišljato ubacili malo srce“, navodi telegram.hr

Kao što je vidljivo na fotografiji, ova braniteljska udruga nalazi se u sklopu zgrade same Općine, a kako je napisao čitatelj telegrama, tamo su dobili svoje prostore. Telegram.hr nije dodatno komentirao fotografiju, komentare su prepustili čitateljima 🙂

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Zanimljivosti

VIDEO – Putin ‘skinuo goluba’ na 600 m

Objavljeno

na

Objavio

Ruski predsjednik Vladimir Putin isprobao je novu modernu snajpersku pušku koncerna Kalašnjikov, najpoznatijeg po strojnici AK-47. Putin je snimljen kako puca iz oružja tijekom posjeta izložbi koncerna u Patriotskom parku kod Moskve u srijedu, prenosi RT.

Putina se na snimci može vidjeti kako pažljivo cilja prije nego što više puta puca u 600 metara udaljenu metu.

Puška SVCh uvelike se bazira na poznatoj ruskoj pušci SVD i drugom manje poznatom oružju koje je dizajnirao Jevgenij Dragunov. SVCh je navodno precizniji od SVD-a, glavne puške ruskih snajperista.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari