Connect with us

Gost Kolumne

Strašan bošnjački ‘teror’ nad gladnim i promrzlim migrantom u Konjicu

Objavljeno

on

Ilustracija/arhiva

Snažna je i vrlo prljava bošnjačka medijska agresija na Hrvatsku i hrvatski narod u cjelini. Po mnogim ratnim parametrima za Bošnjake vjerski beha sukob, i onaj dio svjetskog beha rata u kojem su sudjelovali mnogi islamski ratnici i teroristi, još nije prestao. I to je jedan od veći, uz niz drugi, nedostataka daytonskog nametnutog i nepravednog (ne)mira.

Opet kao i sve druge dogovore postignute pod okriljem Svjetske zajednice bošnjačka strana ne

poštuje. Kontinuitet Alijine politike potpisivanja s rokom trajanja do izlaska iz prostorija za pregovore.

Džihadistička vojska obučena u odore migranata što ih pozivaju i udomljuju bošnjački lideri, opravdava svoj dolazak. Raspoređuje ih se diljem federalnih prostora s planom izmjene nacionalne strukture stanovništva, i izazivanjem nereda, straha i terora.

Sve vrste kampova i vojarni na granici s Hrvatskom, za Bakirova političkog babu Erdogana džamije su vojarne, minareti bajunete, a vjernici vojska, u Bihaću i Velikoj Kladuši postaju pretijesni. Na Džaferovićev bratski poziv upućen onima koji su već ratovali u vjerskom beha ratu protiv kršćana, napose brutalno protiv katolika, i onima koji još nisu, odazvao se velik broj džihadista.

Po slikama iz federacijskih gradova preplavljeni stranom kulturom odgoja, ponašanja, oblačenja i demonstracijom vjerski islamskih obreda i tamo gdje treba još više gdje nije mjesto, ulice, trgovi, dućani, pa čak i zaustavljanje prometa, 51% Bosne i Hercegovine, izgleda kao najradikalnije islamske zemlje, financijeri izvoznice islamskog terorizma.

Građani ušutkani vjerskom stegom Izetbegović-Džaferović, i građanskom diktaturom Komšićeva građanizma, navikavaju se na te slike, i što je još opasnije za bilo kakvu beha budućnost, mnogi od njih i prihvaćaju tu kulturu, tu modu, taj radikalizam. S tim ratničkim mentalnim sklopom, tim vidom agresije jurišaju i na hrvatsku granicu i hrvatski državni suverenitet.

Dodatno educirani u bošnjačkim političkim centrima, šalju se na ćuvare hrvatske granice i hrvatski teritorij, što je otvorena agresija. Onda kada budu legalnim i legitimnim načinima i sredstvima Hrvatske policije, i Europske Unije, vraćeni, prihvaćaju ih na dodatnu brutalnu obradu. Udaraju ih, premlaćuju, okrvavljuju i tako s crvenim licima snimaju i šalju u svijet pripisujući to zlodjelo Hrvatima.

Medijski bošnjački osvajački rat širenja na Zapad, nakon što su etnički i vjerski očistili hrvatske prostore Lašvanske doline i Srednje Bosne. Sad se već otkriva tko udara, krvavi i unakazuje islamske migrante. Bošnjačka propaganda prišivanja svojih zločina nad braćom koju su pozvali u džihad, razotkriva se u pravoj istini.

Nakon dugog vremena prišivanja tih zločina Hrvatskoj i hrvatskom narodu, kao čuvaru granica Europske Unije, pokazuju se prave ubojice migranata. Svaki onaj migrant koji ne će i ne želi lagati o svom stradanju, i o otkazivanju zadatka koji mu zadade bošnjački poslodavac, nađe se na žestokom fizičkom udaru i maltretiranju. Odvija se ta tortura nad svojom vjerskom braćom diljem federalnih prostora napose uz hrvatsku granicu. Kada ih okrvave i iznakaze snimaju ih, zovu strane novinare i nevladine udruge, zapravo udruge s kojima surađuju u tim torturama, i isilovski udare na graničnu policiju Hrvatske, i čuvare Europske unije.

Nisu na bošnjačkom udaru oni migranti koji su na glasu terorista, kriminalaca, lopova, iako je njih najviše, na najžešćem udaru je ona mala manjina poštenih i mirnih pojedinaca, iz prostog razloga što oni nisu ni pozvali poštene i mirne. U Bosnu i Hercegovinu Bošnjaci su pozvali one koji su se iskazali brutalnima u agresiji na Hrvate, i borbu za Alaha, i one druge kojima je beha zajednica samo prolazna stanica do Europe i prolijevanja krvi nedužnih europskih građana.

Nedavno se dogodio strašan bošnjački teror nad gladnim i promrzlim migrantom u Konjicu. Naime, od puta i gladi umoran, od studeni do smrzlosti prozebao migrant Omar je ušao u otvoreni bošnjački restoran i zatražio čaj. Nije stigao ni izgovoriti što traži, napadnut je iskustvom muslimanski ratni zločinaca koji su taj grad očistili od Hrvata i poubijali cijele hrvatske povratničke obitelji, izudarali su ga izbacili van, kao psa lutalicu.

Nije mu pomogla ni osobna karta da je on njihov muslimanski brat, već su ga onako okrvavljena odvukli kilometre izvan Konjica, uzeli mu novac, telefon i sve što je vrijedno imao kod sebe. Uslikali su ga tako krvava s više strana, pozvali medije i “nevladine” partije prikazujući to (zlo)djelom hrvatske policije.

I tako ta prljavo nasilnička igra muslimanskih ubojica traje sve od prvog dolaska migranata na beha područje. Pljačka i otimačina, udaranje i krvavljenje migranata, pripisujući sve to Hrvatskoj i hrvatskom narodu, što je nastavak muslimanske agresije, jednako ubojitoj kao onoj u vrijeme najvećeg progona i stradanja Hrvata tijekom vjerskog beha sukoba u Bosni i Hercegovini.

Eto dokaza, u nizu drugi tko udara, krvavi i pljačka migrante i s kojim ciljem i namjerom. S namjerom destabiliziranja i sotoniziranja ne samo Hrvatske već i cijele Europske Unije. U tom nasilništvu se vidi i slika poubijane hrvatske povratničke obitelji u tom kraju. U toj slici se vidi kako svaki etničko i vjerski čisti bošnjački grad ima svog Mlaću, svog Genjca, svog Cikotića, svog Delića, svog Halilovića, svog Mahmuljina, svog Dudakovića, i sve one još uvijek nekažnjene ratne, i poratne, zločince.

Vinko Đotlo

* Stavovi i mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne moraju nužno odražavati stajališta portala

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari