Connect with us

Komentar

STROGO KONTROLIRANI MEDIJI ili KAKO NAM ISPIRU MOZAK

Objavljeno

-

vlaho orepić

Vijest dana je uhićenje “čovjeka sa šeširom” u Parizu. Unutarnje politička senzacija je poskupljenje dopunskog zdravstvenog osiguranja za cijenu jedne loše kvalitetne kutije cigareta mjesečno, piše Dubravko Jošić.

[ad id=”93788″]

Kako je hrvatski narod opljačkan za najmanje 700 milijuna kuna u samo jednoj operaciji s investicijskim zlatom – o čemu je g. Gordan Malić pisao još prije skoro godinu dana nikoga ne uzrujava i nitko ne saziva plenum, ne raspisuje referendum.

Tajne službe predvođene “sjajnim” operativcima u SOA pojma nemaju, To se njih ne tiče odnosno “ne bi se šteli mešati”. Kako je kružnim operacijama hrvatski narod oštećen za najmanje sto milijuna kuna, što je dokazala bivša voditeljica unutarnje kontrole Porezne uprave RH, Ana Marčeta, poslije šikanirana do prijetnje ne samo otkazom, nego i mnogo gorim prijetnjama, od strane brata bivšeg premijera – o tome USKOK i MUP mudro šute.

Gospodine ministre Vlaho Orepić, javno vas putam, bojite li se Zorana Milanovića ? Ako se bojite, podnesite ostavku. Ako se ne bojite, uhapsite sudionike pljačke u poreznim kružnim prijevarama počevši od Kreše Milanovića, Čabrajića i Martine Ciglević i izmišljene fantomske tvrtke Insula Brač d.o.o.

Sve imate dokumentirano još od 2015.g. u vašem PNUSKOK i USKOK. Ako vas još nešto zanima, g. ministre Vlaho Orepić, slobodno pitajte. Hvala lijepo!

Dubravko Jošić

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari