Pratite nas

Komentar

STROGO KONTROLIRANI MEDIJI ili KAKO NAM ISPIRU MOZAK

Objavljeno

na

vlaho orepić

Vijest dana je uhićenje “čovjeka sa šeširom” u Parizu. Unutarnje politička senzacija je poskupljenje dopunskog zdravstvenog osiguranja za cijenu jedne loše kvalitetne kutije cigareta mjesečno, piše Dubravko Jošić.

[ad id=”93788″]

Kako je hrvatski narod opljačkan za najmanje 700 milijuna kuna u samo jednoj operaciji s investicijskim zlatom – o čemu je g. Gordan Malić pisao još prije skoro godinu dana nikoga ne uzrujava i nitko ne saziva plenum, ne raspisuje referendum.

Tajne službe predvođene “sjajnim” operativcima u SOA pojma nemaju, To se njih ne tiče odnosno “ne bi se šteli mešati”. Kako je kružnim operacijama hrvatski narod oštećen za najmanje sto milijuna kuna, što je dokazala bivša voditeljica unutarnje kontrole Porezne uprave RH, Ana Marčeta, poslije šikanirana do prijetnje ne samo otkazom, nego i mnogo gorim prijetnjama, od strane brata bivšeg premijera – o tome USKOK i MUP mudro šute.

Gospodine ministre Vlaho Orepić, javno vas putam, bojite li se Zorana Milanovića ? Ako se bojite, podnesite ostavku. Ako se ne bojite, uhapsite sudionike pljačke u poreznim kružnim prijevarama počevši od Kreše Milanovića, Čabrajića i Martine Ciglević i izmišljene fantomske tvrtke Insula Brač d.o.o.

Sve imate dokumentirano još od 2015.g. u vašem PNUSKOK i USKOK. Ako vas još nešto zanima, g. ministre Vlaho Orepić, slobodno pitajte. Hvala lijepo!

Dubravko Jošić

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Dalić: Dečki, čast mi je bilo raditi s Vama! Jedno srce. Jedna duša. Jedna Hrvatska!

Objavljeno

na

Objavio

Dečki, čast mi je bilo raditi s Vama! Jedno srce. Jedna duša. Jedna Hrvatska!, napisao je izbornik Zlatko Dalić na društvenim mrežama nakon osvajanja srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. 

Ponosan na sve Vas, živjeli 55 dana kao jedna velika obitelj, igrali smo za naše obitelji, našu Hrvatsku, ponosno nosili Hrvatski dres! Hvala svima Vama koji ste navijali i bili uz nas, istaknuo je Dalić pod čijim su vodstvom Vatreni ostvarili povijesni uspjeh – došli do finala u kojem su izgubili od Francuske 2:4.

 

 

Dalić: Ponosan sam na moje igrače, momčad i zemlju

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Ćiro Blažević: Osvojili smo simpatije cijelog svijeta

Objavljeno

na

Objavio

Utvaram si da sam neki stručnjak, uostalom, mogu reći da sam stručnjak. Najteže nam je sada. Hrvatska je bolja ekipa od Francuske. I kada nakon takve konstatacije, koja može biti argumentirana vrlo lako, izgubite utakmicu onda je to jako teško, rekao je bivši hrvatski izbornik Miroslav Blažević u HRT-ovoj emisiji Dobro jutro Hrvatska

Bilo mu je teško gledati finale: Htio sam zbrisati, da budem iskren.

A nakon posljednjeg sučeva zvižduka bilo mu je još teže.

Ja sam bio jako solidaran sa njima svima, ne samo ja. Cijeli svijet se vezao uz ovu ekipu. Ponašali su se tako, igrali su tako, znali su reagirati na najsportskiji način kad se mislilo da će potonuti… Osvojili smo simpatije cijelog svijeta.

A ova naša divna publika, jedinstveni su u razmišljanjima da nam je ova generacija priuštila nešto divno, sentimentalno, ali konkretno – mi smo drugi u svijetu s najboljim igračem svijeta, istaknuo je Ćiro i pozvao sve ljubitelje nogometa na doček u Zagreb.

Nemamo ni stadionima, hrvatski su sportaši fenomen. Najuspješniji su sportaši svijeta po broju stanovnika. Možemo biti ponosni na njih i jako sam sretan. Publika, taj neprikosnoveni arbitar je zadovoljna, oduševljena. Dočekajmo ih kako zaslužuju.

 

Modrić: Možemo biti ponosni što smo napravili i kako smo predstavljali Hrvatsku

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori
Sponzori