Pratite nas

Komentar

STROGO KONTROLIRANI MEDIJI ili KAKO NAM ISPIRU MOZAK

Objavljeno

na

vlaho orepić

Vijest dana je uhićenje “čovjeka sa šeširom” u Parizu. Unutarnje politička senzacija je poskupljenje dopunskog zdravstvenog osiguranja za cijenu jedne loše kvalitetne kutije cigareta mjesečno, piše Dubravko Jošić.

[ad id=”93788″]

Kako je hrvatski narod opljačkan za najmanje 700 milijuna kuna u samo jednoj operaciji s investicijskim zlatom – o čemu je g. Gordan Malić pisao još prije skoro godinu dana nikoga ne uzrujava i nitko ne saziva plenum, ne raspisuje referendum.

Tajne službe predvođene “sjajnim” operativcima u SOA pojma nemaju, To se njih ne tiče odnosno “ne bi se šteli mešati”. Kako je kružnim operacijama hrvatski narod oštećen za najmanje sto milijuna kuna, što je dokazala bivša voditeljica unutarnje kontrole Porezne uprave RH, Ana Marčeta, poslije šikanirana do prijetnje ne samo otkazom, nego i mnogo gorim prijetnjama, od strane brata bivšeg premijera – o tome USKOK i MUP mudro šute.

Gospodine ministre Vlaho Orepić, javno vas putam, bojite li se Zorana Milanovića ? Ako se bojite, podnesite ostavku. Ako se ne bojite, uhapsite sudionike pljačke u poreznim kružnim prijevarama počevši od Kreše Milanovića, Čabrajića i Martine Ciglević i izmišljene fantomske tvrtke Insula Brač d.o.o.

Sve imate dokumentirano još od 2015.g. u vašem PNUSKOK i USKOK. Ako vas još nešto zanima, g. ministre Vlaho Orepić, slobodno pitajte. Hvala lijepo!

Dubravko Jošić

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Pupovac čestitao Vučiću na ‘Pobedi u prvom svetskom ratu’!

Objavljeno

na

Objavio

Notorni Milorad Pupovac, kako javlja Tanjug, a prenosi beogradski Blic, u čestitci u ime ‘Srpskog narodnog veća’ napominje kako je “srpska vojska uz ogromne žrtve, kako vojničke tako i civilne, izvojevala jednu od najvećih pobeda tog rata”, piše Velimir Bujanec

Pupovac u čestitci ne skriva sreću i ponos što je nakon 1. svjetskog rata stvorena Jugoslavija: “Verujemo da je ovo prilika da se setimo svega onog što je ta pobeda donela, što je nakon nje stvoreno…”

U svakom slučaju, ta “pobeda” Hrvatima je donijela 137.000 mrtvih domobrana i još 109.000 civilnih žrtava. Civili su najviše umirali od tzv. španjolske gripe, a naši ratnici na bojištima od Galicije do Soče. Najviše hrvatskih domobrana izginulo je na srbijanskom bojištu, čuvajući granicu Monarhije na Drini, no Pupovcu nije palo na pamet sjetiti se i tih žrtava.

Ipak, ono najgore što je Hrvatima ta “pobeda” donijela je tamnica hrvatskog naroda – Jugoslavija, u kojem je zbog srbijanskog i komunističkog terora protjerano i pobijeno na stotine tisuća naših ljudi.

Jedino što Tanjug nije javio – je li Pupovac čestitao Vučiću samo u ime SNV-a ili možda i u ime hrvatsko-srpske koalicije SDSS-HDZ-HNS, komentirao je Velimir Bujanec.

U spomen na pale hrvatske vojnike u Prvom svjetskom ratu

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Velimir Bujanec: ‘VEK POBEDNIKA’ – POVRATAK NA PAŠALUK!

Objavljeno

na

Objavio

VEK POBEDNIKA’ – POVRATAK NA PAŠALUK!

Zaista je teško razumjeti naše susjede Srbe. Vučić, Vulin i ‘vojnikinja’ Brnabić ovog su vikenda nazočili vježbi Vojske Srbije znakovitog naziva ‘Vek pobednika 1918. – 2018.’. Tih 100 godina za njih je baš bilo “pobjedničko”.

Nakon olujnog poraza u Hrvatskoj i kapitulacije na Kosovu, čekamo još da ostanu bez Vojvodine i tzv. RS – i eto im opet ‘Beogradskog pašaluka’. Samo nek’ slave poraze, navikli smo, komentirao je Velimir Bujanec

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari