Connect with us

Stručnjaci upozoravaju: Uskoro ćemo imati zahtjeve za legalizacijom braka čovjeka i životinje

Objavljeno

-

[quote]Homoseksualci koji se na agresivan način na gay paradama ‘zalažu’ za svoja prava, u stvari su najveći homofobi. Ljubeći se polugoli na ulici oni prave ruglo od sebe te tako štete ugledu svih osoba koje imaju sklonosti prema istom spolu, smatra dr. Gruden.[/quote]

Poznati dizajner Karl Lagerfeld ovih je dana za CNN izjavio da se zaljubio u svoju mačku, te da bi je rado oženio.

– Nikad nisam mislio da ću se ovako zaljubiti. Šteda da još ne postoji brak između čovjeka i životinje – rekao je dizajner, te dodao kako mačku tretira kao da je žena koja zahtjeva puno pažnje te da uživa u tome, prenio je portal 24 sata.

Fatalna sijamska maca ima vozača i nekoliko sluškinja

Legarfeldova mačka Choupette ima i profil na Twitteru na kojem je prati 27,442 ljudi, a na usluzi uvijek ima vozača, iPad i nekoliko sluškinja!

Možemo li, sudeći po ovoj vijesti, ali i po sve učestalijim zahtjevima za prihvaćanjem raznih nastranosti, u budućnosti očekivati zahtjeve za legalizacijom braka između čovjeka i životinje, zbog čega u današnjoj civilizaciji dolazi do sve više ovakvih isčašenja, te zašto se takve nastranosti sve više smatraju normalnim i općeprihvaćenim pojavama, upitali smo poznatog psihijatra i seksologa dr. Vladimira Grudena.

Gruden: Sve se smije, samo nitko ne smije riječ reći protiv liberalizma

– Sudeći prema posljednjim događajima, očito je da uskoro doista možemo očekivati i zahtjeve za legalizacijom braka čovjeka i životinje. No, pitanje je smijem li ja, odnosno svi drugi liječnici, uopće reći svoje mišljenje o ovome. Jer danas je liberalizam postavljen na apsolutni pijedestal, što znači da je sve dozvoljeno, samo  nitko ne smije ništa govoriti protiv liberalizma. Tako ustrojen društveni poredak vodi vladavini manjine nad većinom – napominje dr. Gruden., te dodaje da su ga prije desetak godina homoseksualne udruge prijavile Liječničkoj komori zato što je javno izjavio da liječi homoseksualce.

Zbog iskrenosti ga prijavili pravobraniteljici

karl_lagerfeld_choupetteNedavno su me, pak, prijavili pravobraniteljici jer sam u jednom razgovoru izjavio da mnoge žene žele da muškarci budu odlučniji, nakog čega je pravobraniteljica zaprijetila da će me prijaviti liječničkoj komori. To valjda znači da ja kao liječnik ne smijem iznositi svoje mišljenje o temama u mojem djelokrugu! Valja, naime, naglasiti da je do sedamdeset i neke godine prošlog stoljeća homoseksualnost smatrana bolešću. Liječnici su stoljećima učili da postoje poremećaji prema životu, koji često vode samoubojstvu, poremećaji prema hrani, te poremećaji prema produženju vrste. Odjednom to nije poremećaj?! A ako nije poremećaj, to bi trebalo značiti da bi takve stvari svi trebali činiti. Najveći svjetski etičar Immanuel Kant govorio je da treba činiti ono što može postati opća norma. Slijedom tog naputka, svi bi trebali biti homoseksualci. No, onda se postavlja pitanje: gdje ćemo u tom slučaju nalaziti djecu? – primjećuje Gruden, te dodaje da bi i seks sa životinja, koji se već tisućljećima naziva sodomija, trebao spadati u poremaćaj prema produženju vrste.

Koga uopće zastupaju agresivni gay aktivisti?

– Valja na kraju primijetiti da su homoseksualci, koji se na agresivan način ‘zalažu’ za svoja prava, u stvari najveći homofobi. Jer oni na gay paradama, ljubeći se polugoli na ulici, prave ruglo od sebe te tako štete ugledu osoba koje imaju sklonosti prema istom spolu. Zato se mnogi homoseksualci sve češće ograđuju od agresivnih aktivista koji tobože zastupaju  sve one koje privlači isti spol, a koji, u stvari, najviše štete takvim osobama – zaključuje dr. Vladimir Gruden.

dnevno.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas