Connect with us

Pregled

Sućut MORH-a i HV-a u povodu smrti dvojice vojnika te analitičara Ivanjeka

Objavljeno

on

Ministarstvo obrane (MORH) i Oružane snage (OSRH) izrazile su u petak sućut obiteljima, prijateljima i poznanicima smrtno stradalih pripadnika Hrvatske vojske te preminuloga vojnog analitičara Jana Ivanjeka.

“Ministarstvo obrane RH na čelu s ministrom Marijom Banožićem i Oružane snage RH na čelu s načelnikom admiralom Robertom Hranjem, izražavaju najdublje izraze sućuti obitelji, prijateljima i poznanicima smrtno stradalih pripadnika Hrvatske vojske. Gubitak svakog hrvatskog vojnika ostavlja veliki trag na Hrvatsku vojsku. Počivali u miru”, stoji u sućuti u povodu smrtno stradalih vojnika.

U sućuti obitelji, prijateljima i poznanicima prerano preminulog vojnog analitičara Jana Ivanjeka, napominje se da su Ministarstvo obrane i Hrvatska vojska s Ivanjekom imali su višegodišnju kvalitetnu suradnju na obostrano zadovoljstvo.

“Kroz svoj rad Ivanjek je uvelike doprinio promicanju vrijednosti Hrvatske vojske. Njegova posvećenost novinarskom radu i ljubav prema Hrvatskoj vojsci nešto je po čemu ćemo ga svi zauvijek pamtiti. Počivao u miru”, stoji u sućuti MORH-a i Oružanih snaga. (Hina)

Preminuo vojni analitičar Jan Ivanjek

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari