Connect with us

Kronika

Sukobi Bad Blue Boysa i Torcide u Zagrebu

Objavljeno

-

Foto: Hina / ilustracija

Uoči nogometne utakmice zagrebačke Lokomotive i splitskog Hajduka u Zagrebu, u nedjelju su se sukobile navijačke skupine Bad Blue Boysa i Torcide u Ulici Izidora Kršnjavoga, a policija je ranije spriječila i mogući sukob navijača u Sloboštini.

Iz Policijske uprave zagrebačke za Hinu su potvrdili da policija utvrđuje okolnosti događaja, a prema video snimkama objavljenima na društvenim mrežama u sukobu Dinamovih i Hajdukovih navijača su korištene bengalke i palice nedaleko stadiona u Kranjčevićevoj ulici gdje se upravo održava utakmica.

Zagrebačka policija ranije je spriječila sukob navijača u Sloboštini, oko 10 sati kad su građani dojavili o okupljanju maskiranih osoba s bejzbol palicama u tamošnjem Parku mladenaca.

“Dolaskom na mjesto događaja, policijski službenici uočili su više osoba koje su odbacile drvene palice i dale se u bijeg prema Trnskom, a što je upućivalo na moguće planirani sukob navijača s gostujućim navijačima”, izvijestili su iz PUZ-a u priopćenju te dodali kako su utvrdili su identitet pet osoba za koje je potvrđeno da su pripadnici domaće navijačke skupine, dok je jedna osoba dovedena u službene prostorije radi utvrđivanja identiteta.

Policajci su na mjestu događaja pronašli više drvenih palica koje će biti kriminalističko- tehnički obrađene.

Postupanjem policije spriječen mogući planirani sukob navijača, istaknuli su iz PUZ-a u priopćenju i zahvalili građanima na suradnji s policijom. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari